Afvaller Big Brother opgelucht: 'Het was zwaar'

13 maart 2022 12:09

In de week die in het teken stond van 'Running out of Time' werden twee 'Big Brother'-bewoners genomineerd: Nawel en Salar. Beter bekend als the king and queen van het huis. Een van hen moest het uitgangsbordje volgen en het huis verlaten.

"Ik ben een beetje in de war"

Het was een spannende week in het Big Brother-huis. Niemand had deze week immuniteit, maar er konden wel extra stemmen worden gewonnen en gekocht. Nawel deed er alles aan om extra stemmen binnen te slepen om Kristof op het nominatiebord te krijgen.

Helaas voor Nawel won Kristof deze week een gouden sleutel die hem linea recta naar de finale leidt. Uiteindelijk werd zij alsnog, voor de zevende keer, genomineerd samen met Salar, waarmee zij tegelijkertijd het Big Brother-huis binnenkwam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afvaller Big Brother sprakeloos: 'Ik ben vrij'

Nadat Nawel zeven keer de dans is ontsprongen, moest zij er gisteren toch echt aan geloven. Zij kreeg uiteindelijk de minste stemmen van het publiek en moest het huis verlaten. "Ik ben een beetje in de war", vertelt ze als de deuren van het huis achter haar sluiten. "Ik ben een beetje overvallen."

Nawel maakt een opgeluchte indruk. Zo zegt ze in de studio: "Ik had heel graag de finale willen halen, maar het was heel veel." Nawel was zeven keer achtereenvolgens genomineerd en dat viel haar erg zwaar. "Ik haat dat woordje nominatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nawel uit Big Brother fileert medebewoners: 'Heb niets aan Tobias'

Na zoveel nominaties had ze graag de finale willen halen. "Het was echt zwaar. Ik had graag willen blijven, juist omdat het zo zwaar is geweest", vertelt ze aan presentatoren Peter van der Veire en Geraldine Kemper. Maar ze heeft het ook leuk gehad. "Het was de tijd van mijn leven. Het was het speciaalste, mooiste en meest zware wat ik ooit heb meegemaakt."

Big Brother zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en bij Videoland. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op RTL 5. En wil je 24/7 van de bewoners genieten? Kijk dan de livestream bij Videoland en mis helemaal niks. Bekijk hieronder het laatste woord van Nawel.

Het laatste woord van Nawel

01:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!