Boer Jouke in 'Boer zoekt Vrouw' Beeld © KRONCRV/NPO

Boer Jouke wéér in opspraak door huismoeder-opmerking

14 maart 2022 16:00

Met tal van brieven leek het erop dat Jouke de populairste boer zou zijn van het huidige seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Maar nu de kijkers hem steeds een beetje beter leren kennen, knapt een groot deel op hem af.

Let op: dit artikel bevat spoilers. 

"Uit welk jaartal komt hij met z’n 'huismoeder'-opmerking?"

Jouke heeft het voor het uitkiezen. De dagdate met zijn tien potentiële toekomstige liefdes verloopt hartstikke soepel, maar zijn opmerkingen over de dames schieten in het verkeerde keelgat bij de kijkers. Vooral wat hij te melden heeft over Lotte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw opnieuw uit elkaar

Lotte is volgens Jouke 'heel zorgzaam, niet hip of modern'. Dat stuitte niemand tegen de borst, maar de volgende opmerking wel: "Die zou prima als huismoeder door kunnen en dat is ook helemaal niet minder, maar die zou dat prima kunnen. Die is met die kleine dingen ook echt tevreden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bullseye: boer Evert nodigt Maud uit voor logeerweek in BzV

De kijkers zijn steeds minder fan van Jouke. 'Je zou toch met gierende banden het erf van Jouke afrijden', aldus één kijker. 'Uit welk jaartal komt hij met z’n 'huismoeder'-opmerking?' vraagt een ander zich af. 'Ik begreep eerst niet waarom Jouke niet aan een vrouw kon komen in het dagelijks leven. Inmiddels snap ik het', laat een derde weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ooK:

Rudie en Janine uit Boer zoekt Vrouw ouders geworden van zoontje

Boer zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1 en terug te kijken op NPO Start. Aflevering 3 kun je hier terugkijken.

Boer Herman kijkt ook weer uit naar dit nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw en heeft 'hoge verwachtingen'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!