Puberruil Beeld © KRO-NCRV

Tv-programma Puberruil na vier jaar weer terug op de buis

15 maart 2022 09:23

Het televisieprogramma 'Puberruil' keert na een afwezigheid van vier jaar terug op televisie. De nieuwe reeks is vanaf 5 april te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. De show wordt gepresenteerd door Jan Kooijman (40).

"We vinden het belangrijk om verschillende culturen en leefwijzen onder de aandacht te brengen"

Net als in eerdere seizoenen worden pubers gevolgd die een paar dagen van leven ruilen. Ze draaien mee in elkaars gezin en dagelijkse routines. In de acht afleveringen zijn zestien jongeren te zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Brugklas en Puberruil genomineerd voor Gouden Stuiver

Puberruil stopte in 2018 na negentien seizoenen. Sandra Hilster, mediadirecteur KRO-NCRV, laat weten dat het format 'in een nieuw jasje' is gestoken. "We leren van elkaars verschillen en krijgen een uniek inkijkje in de belevingswereld van pubers. Als KRO-NCRV vinden we het belangrijk om verschillende culturen en leefwijzen onder de aandacht te brengen, te benadrukken dat we meer overeenkomsten hebben dan verschillen ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo."

Dat Jan Kooijman van alle markten thuis is, dat weten we inmiddels wel, maar heeft nog een verborgen talent. Hierover vertelde hij meer aan Jasmine Sendar:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Kooijman gaat voor carrièreswitch: 'Spannend en eng'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!