Beeld © SBS6

Kijkers genieten van televisie-comeback Rob Geus in Massa is Kassa

15 maart 2022 21:52

Nu zijn vakantieparken worden overspoeld met klachten, ziet Peter Gillis (59) door de bomen het bos niet meer. Hij besluit daarom de hulp in te schakelen van Rob Geus (50): dé hygiëne-expert van Nederland. Rob komt een rondje doen op één van de grootste parken en draait er niet omheen, tot groot genoegen van de kijkers.

"Er wordt gewoon op de verkeerde manier schoongemaakt"

Dat de parken van Peter niet het beste imago hebben, is inmiddels geen geheim meer. Er komt een tsunami aan klachten binnen, wat zoon Mark heeft doen besluiten om een grootschalig klantonderzoek uit te voeren. Van alle parken is een lijstje met verbeterpunten opgesteld en Peter komt tot de conclusie dat hij toch wel hulp nodig heeft van een expert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicol uit Massa is Kassa: 'Peter is eigenlijk een heel grote teddybeer'

Niemand minder dan Rob Geus wordt ingeschakeld en die wrijft natuurlijk in zijn handen met deze opdracht. Hij concludeert al snel dat er op het gebied van schoonmaken nog veel winst valt te boeken. Zo ligt de binnen kinderspeeltuin bedekt onder een dikke laag stof, ontbreken er kitranden in de keukens en liggen de tuinen bij de caravans bezaaid met sigarettenpeuken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Massa is Kassa-zoon Mark Gillis in het gips

Peter besluit het schoonmaakteam erbij te halen, zodat Rob ze kan aanspreken op de verbeterpunten. Hij laat de vrouwen weten dat hij er absoluut niet is om ze bekritiseren maar dat hij hun juist wel helpen. "Het park heeft best wel achterstallig onderhoud. Er wordt gewoon op de verkeerde manier schoongemaakt. Er wordt wel schoongemaakt op ooghoogte maar daar boven niet." Ook strooit Rob nog even met wat handige tips als het gaat om het gebruik van schoonmaakmiddelen, waarna zijn taak er ook weer op zit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romantisch uitje Peter en Nicol valt in duigen in Massa is Kassa

Niet alleen Peter en zoon Mark zijn in hun nopjes met de komst van Rob, ook de kijkers thuis genieten van de korte televisie-comeback van de hygiëne-expert.

Naast de keuringronde op het park, kunnen we ook zien hoe Nicol voorbereidingen treft voor haar eigen intimiteitsboetiek. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!