Maud uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Maud uit Boer zoekt Vrouw was eerder te zien in dít programma

16 maart 2022 12:13

Briefschrijfster Maud uit 'Boer zoekt Vrouw' is een dame die opvalt bij de kijkers. Twitteraars waren daarom ook door het dolle heen toen Evert haar uitkoos voor de logeerweek. Wat blijkt nu? Maud was al eens eerder op televisie te zien.

"Als ik de hele tijd mensen om me heen zou hebben, daar zou ik wel kriegel van worden eigenlijk"

In 2019 kwam Maud al eens voorbij in het programma Typisch Heemstede. Hierin is te zien dat ze gek is op honden, ze heeft er zelfs haar beroep van gemaakt: hondenuitlaatster. Met een blauw busje met daaropde tekst 'Met Maud Mee' scheurt ze door Heemstede om vervolgens met de honden te wandelen in de duinen. "Hartstikke leuk, want er is geen hond ongezellig en geen hond is chagrijnig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bullseye: boer Evert nodigt Maud uit voor logeerweek in BzV

In het programma vertelt ze ook wat meer over zichzelf. Hieruit blijkt dat ze zomaar een goede match zou kunnen zijn voor Evert uit Boer zoekt Vrouw. "Ik ben een beetje een einzelgänger. Als ik de hele tijd mensen om me heen zou hebben, daar zou ik wel kriegel van worden eigenlijk. Maar ik vind het wel heel leuk als er wat gescharrel om me heen is en dat ik ook iets voor ze moet doen, dus een beetje moet zorgen", vertelt ze in het programma.

Samen met haar ex deelt ze hond Ben. De hond zorgt ervoor dat zij wat socialer is. "Als ik niet met Ben zou gaan wandelen, zou ik eigenlijk helemaal niet wandelen en kwam ik eigenlijk ook die mensen niet tegen die ook met hondjes lopen." Volgens haar hebben hondenbaasjes onderling altijd even contact met elkaar tijdens hun rondjes. "Het is een beetje een stok achter de deur om een beetje gezellig te zijn." Maud geeft aan verder eigenlijk helemaal niet zo'n grote prater te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los

Of Maud net zo 'knotsgek' is op Evert als op haar honden, zien we de komende weken in Boer zoekt Vrouw. Elke zondagavond rond 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Boer Evert opent met knikkende knieën zijn brieven in BzV

00:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!