Bed & Breakfast Beeld © Bed & Breakfast/Omroep MAX

Ontbreken van 't haakje vanaf 8 april weer vaste prik in nieuw seizoen Bed & Breakfast

17 maart 2022 08:38

Bedden die te hard zijn, ongemakkelijke groepsuitjes, het ontbreken van een leeslampje of haakje aan de muur: het is allemaal vaste prik in het Omroep MAX-programma 'Bed & Breakfast'. Op vrijdag 8 april gaat het nieuwe seizoen weer van start bij NPO 1 en het belooft een bijzondere reeks te worden met een kasteel, voormalige directeurswoning van de gevangenis, pipowagen en een oude kerk.

In Bed & Breakfast testen drie koppels elkaars onderneming. De B&B-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de overige deelnemers hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans trots, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Eng trapje' Bed & Breakfast extra uitdaging: 'Niet geschikt'

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beginnen we bij Reinie en Jos in Noord-Brabant. Dit stel is ontzettend trots op hun B&B, en misschien nog wel meer op al hun dieren. Vooral alpaca’s Manco en Macho hebben een hoge aaifactor. Daarna zijn de deelnemers te gast bij Sylvia en Willar in Zuid-Holland. Ook hier weer een dierenthema koeien. Als laatste gaan de B&B-eigenaren op bezoek bij Roelof en Theo in een Zuid-Hollandse badplaats. Zij hebben een uniek pand midden tussen de jaren 80-hoogbouw.

Bed & Breakfast is vanaf vrijdag 8 april wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol heeft flinke plannen met zijn bed & breakfast

Dat het hebben van een B&B hipper is dan ooit bleek afgelopen zomer wel in B&B Vol Liefde. Hoewel de show een groot succes was, hadden de kandidaten helaas minder geluk in de liefde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!