Johnny de Mol en Ron Blaauw Beeld © Nick van Ormondt

Johnny de Mol zoekt deelnemers derde seizoen Restaurant Misverstand

17 maart 2022 16:10

Het programma 'Restaurant Misverstand' keert terug met een derde seizoen. Dit laat presentator Johnny de Mol (43) weten via Instagram. Ook legt hij uit dat hij en zijn collega's nog op zoek zijn naar kandidaten.

In het programma Restaurant Misverstand werken negen relatief jonge mensen met verschillende vormen van dementie samen in een eetcafé. De bedoeling is dat de deelnemers leren hoe ze een eetcafé runnen. Dit doen ze niet alleen: samen met chefkok Ron Blaauw leren ze alle kneepjes van het vak. Vanwege hun ziekte zijn de deelnemers namelijk gestopt met werken en via deze weg krijgen ze toch de kans om weer aan de slag te gaan. SBS6 en Alzheimer Nederland willen met het programma begrip voor - en kennis over - dementie vergroten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol emotioneel tijdens optreden hit MEAU

Op Instagram plaatst Johnny de volgende oproep: 'Voor het derde seizoen van het geweldige tv-programma Restaurant Misverstand zijn ze weer opzoek naar 9 enthousiaste deelnemers die na de diagnose ‘dementie op jonge leeftijd’ moesten stoppen met werken. Wil je ons helpen zoeken?' Mocht je iemand kennen of graag jezelf willen opgeven, kun je mailen naar: tv@alzheimer-nederland.nl

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol pinkt traantje weg in HLF8: 'Heel veel emoties'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!