Prins Harry en prins William Beeld © Getty Images

The Crown start zoektocht naar jonge prins William en Harry

18 maart 2022 10:52

De makers van de Netflix-serie 'The Crown' zijn op zoek naar acteurs die de rollen van prins William (39) en prins Harry (37) kunnen vervullen in het zesde seizoen van de serie. De opnames van de zesde reeks beginnen in augustus, meldt 'Variety'.

Een castingmedewerker van The Crown heeft een oproep geplaatst waarin vermeld staat dat de makers op zoek zijn naar twee acteurs met 'sterke fysieke gelijkenis' om William en Harry te portretteren. Voor de rol van William zijn de makers op zoek naar acteurs tussen de 16 en 21 jaar. Geïnteresseerden voor de rol van Harry moeten tussen de 16 en 20 jaar oud zijn. Ervaring met acteren is niet vereist.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Camilla ontmoet Camilla uit Netflix-hit The Crown

In november zal het vijfde seizoen van The Crown te zien zijn op Netflix, waarin een nieuwe cast in de huid kruipt van het Britse koningshuis. Imelda Staunton speelt de rol van koningin Elizabeth en Jonathan Pryce vertolkt de rol van prins Philip. Dominic West speelt prins Charles en zijn zoon Senan West speelt een jonge prins William in de vijfde reeks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Andrew-vertolker in The Crown: 'Ik vorm geen mening over prins'

Het zesde seizoen van The Crown is naar verwachting ook het laatste. In deze reeks komen de jaren net na de eeuwwisseling aan bod.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!