Big Brother-'koppeltje' uit elkaar getrokken vlak voor finale

20 maart 2022 07:39

Gisteren was het dan zo ver: de halve finale van 'Big Brother'. Met nog vijf bewoners in het huis, moest nog een kandidaat het veld ruimen vlak voor de Finale Week.

"Wat raar dit"

Deze week waren het de drie Nederlanders die in de gevarenzone zaten. Met het vertrek van de Vlaamse Nawel vorige week, werd meteen bekend dat Belgen Kristof en Nouchine de Finale Week hebben bereikt. Kristof is zelfs al zeker van de finale, aangezien hij hier vorige week een ticket voor heeft gewonnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afvaller Big Brother opgelucht: 'Het was zwaar'

Hoewel de bewoners zelf niet mochten nomineren, kregen Kristof en Nouchine een belangrijke rol. Zij mochten een van de Nederlanders veiligstellen. Zij kozen voor Salar en hierdoor werd het 'liefdeskoppel' Grace en Tobias, beter bekend als 'Gracias', genomineerd. 

De kijker stemde massaal, maar Tobias kreeg de minste stemmen. "Wat raar dit", zei hij toen hij buiten de poorten van het 'Big Brother'-huis opgevangen werd door presentator Geraldine Kemper. Het is even wennen voor de Haagse lifestyle coach: "Het is echt nog niet te bevatten."

Desondanks voelt Tobias zich heel erg goed. Hij heeft het enorm naar z'n zin gehad. "Het was echt een rollercoaster. Het was fantastisch. Ik ben heel blij dat ik het heb mogen meemaken." Maar hij gunt het zijn beste maatje Grace enorm en denkt dat ze gaat winnen. "Het klopt voor haar allemaal. Het is het totaalplaatje. Zij hoort daar te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Heeft Grace gevoelens voor Tobias?

Daarvoor zou Grace eerst de finale moeten halen. Zij, Salar en Nouchine krijgen woensdag te horen of zij in de finale van volgende week zaterdag zitten. De kijker mag opnieuw op hun favoriet stemmen. Degene met de minste stemmen valt vlak voor de finale af. 

'Big Brother' zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en bij Videoland. De finale zie je volgende week zaterdag live om 20.00 uur op RTL 5. En bij Videoland kan je nog een weekje genieten van de bewoners op de livestream.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!