Maud uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Boer zoekt Vrouw 20-03-2022

BzV-kijkers vol lof over Maud: 'Durft zich kwetsbaar op te stellen'

21 maart 2022 10:54

Als er iemand is in het nieuwe seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' die de tongen losmaakt bij de kijkers, dan is het Maud wel. De logee van boer Evert (59) stal gisteravond opnieuw de show, deze keer vanuit een koeienstal.

"En ik sta er als een stomme stuntel bij"

De logeerweek bij Evert begon anders dan verwacht. Zijn broer Koop had een ongeluk met een stier gehad en lag in een ziekenhuisbed in de woonkeuken van de boerderij. Best even wennen voor de dames. "Ik moest even mijn weggetje vinden", evalueerde Maud het ontvangst. Evert was namelijk nog aan het werk en de andere twee dames, Nans en Cora, zaten al gezellig in de keuken. Tijdens het avondeten was ze helemaal ontdooid: "Ik vind het hartstikke gezellig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maud uit Boer zoekt Vrouw was eerder te zien in dít programma

's Avonds was het tijd om de koeien te melken. Maud had ter voorbereiding een boek gelezen over het gedrag van de dieren, maar toch waren al die dames - en die andere twee dames - best overweldigend. "Het kwam echt op me af allemaal", omschreef Maud het. "Dan zie ik die andere dames alsof ze het al jaren doen. (...) En ik sta er als een stomme stuntel bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bullseye: boer Evert nodigt Maud uit voor logeerweek in BzV

Op Twitter wordt vol lof gesproken over Maud, vooral vanwege haar authenticiteit en eerlijkheid. 'Maud wint ineens mijn sympathie?' vraagt een kijker zich af. Een ander schrijft: 'Je kan er veel van vinden, maar Maud durft zich kwetsbaar op te stellen, heeft zich ingelezen in de koe en is oprecht geïnteresseerd in alles.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speeddate Maud en boer Evert in BzV maakt de tongen los

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag rond 20.30 bij KRO-NCRV op NPO 1 of kijk je hier terug.

Boer Geert Jan was een aantal jaar geleden te zien in Boer zoekt Vrouw. Hij vertelt dat het een heftige tijd was.

Boer Geert Jan blikt terug op BzV: 'Je hoofd draait overuren'

03:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!