Wendy uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Flirtende Wendy valt op bij BzV-kijkers

21 maart 2022 11:38

Wendy houdt van flirten, dat is wel duidelijk geworden in de aflevering van 'Boer zoekt Vrouw' van gisteravond. Met een vrolijk jurkje kwam ze aangereden op het erf van boer Rob (52) en ze liet geen kans onbenut om de boer voor zich te winnen.

"Mijn idee is in ieder geval dat hij best wel ziet wie ik ben en ik ben ook best wel een flirter"

Als Rob een rondleiding geeft door zijn woning, gaat Wendy er de volle 100% voor. Al zijn voorzetjes kopt ze in. Zo vertelt de kersenteler onder meer dat hij soms in z'n eentje voor het raam staat om zo van het uitzicht te genieten. "Je wil eigenlijk gewoon liever zo staan?" vraagt ze Rob terwijl ze hem stevig vastpakt. "Oh, ze pakt d'r kans", beschouwen Sonja en Silvia het tafereel vanaf de zijlijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-kijkers vol lof over Maud: 'Durft zich kwetsbaar op te stellen'

"Mijn idee is in ieder geval dat hij best wel ziet wie ik ben en ik ben ook best wel een flirter. Nou, dat ziet 'ie dan ook. That's me", aldus Wendy.

Tijdens een rondleiding door het huis was ze ook al in een sexy pose op bed gaan liggen. En tijdens een rondje door de boomgaard grapt ze: "Ik kan heel goed bukken."

Toch is Wendy misschien niet zo enthousiast over Rob en dat heeft alles te maken met het feit dat hij veel praat, maar weinig vragen stelt. In de vooruitblik van volgende week zien we hoe ze een kritische vraag stelt: "Maar Rob, kun jij ook goed luisteren?" Wordt vervolgd...

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag rond 20.30 bij KRO-NCRV op NPO 1 of kijk je hier terug.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Boer Hans maakt indruk met romantisch gebaar in Boer zoekt Vrouw

Onlangs spraken we Milou, zij was een paar jaar geleden te zien in Boer zoekt Vrouw. Ondanks dat het met boer Bastiaan stukliep, lijkt het haar wel weer wat om met een boer te daten. Je ziet het in onderstaande video.

Milou zou na breuk Bastiaan best weer met een boer willen daten

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!