Married at First Sight  Beeld © Married at First Sight 

Hier kun je Davide uit Married at First Sight al van kennen

23 maart 2022 07:18

Maurice uit 'MAFS' is sinds kort weer vrijgezel (nou ja, technisch gezien ligt hij momenteel in scheiding), toch staat hij alweer open voor een nieuwe liefde. Of dat Davide is, dat moet nog blijken. Tussen de twee heren voelt het in ieder geval al meteen vertrouwd, net als voor de kijker thuis - die Davide niet voor de eerste keer voorbij ziet komen...

"Ik ben helemaal ontroerd"

Maurice werd door de experts van Married at First Sight oorspronkelijk gekoppeld aan Arjan. Ze trouwden, maar Arjan voelde het niet. Binnen 24 uur was het huwelijk helaas alweer voorbij. Gelukkig voor Maurice hadden de experts drie mannen achter de hand: Patrick, Davide en Dennis. Of de ware erbij zit, dat moet nog blijken. Match nummer één was waaghals Patrick, met wie Maurice letterlijk een sprong in het diepe waagde tijdens de eerste date.

Eveline baalt van mismatch in MAFS: 'Ontzettend zonde'

05:24

In de aflevering van dinsdag gaat Maurice op date met de 50-jarige Davide La Cara, die zich opgegeven heeft voor Married at First Sight omdat hij wel zin heeft in 'een mooi avontuur'. "Ik vind m’n leven leuk, maar ik denk dat het met een leuke man naast mij nóg leuker wordt", aldus Davide.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een overzicht: dit zijn alle koppels uit Married at First Sight

De twee hebben meteen een match, maar dat komt ook omdat ze elkaar al kennen. Drie jaar geleden gingen de heren namelijk al eens eerder op date. Uiteindelijk is het niets geworden omdat Davide iemand anders leerde kennen. "Met Davide voelt het zeker als een tweede kans. Ik vond het ook meteen weer leuk", vertelt Maurice.

Niet alleen Maurice kende Davide al, de kijkers thuis ook. Hij was namelijk te zien in Popstars, Idols én X Factor. In 2018 deed hij ook nog een poging om zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen door deel te nemen aan het SBS-programma So You Think You Can Sing.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joep uit MAFS openhartig over overspannenheid

Zingen is dus de grote passie van Davide en tijdens zijn afspraakje met Maurice pakt hij dan ook een moment om zijn date een serenade te brengen. "Hij gaat daar gewoon staan, dan heb je mij helemaal mee", aldus Maurice. "Ik ben helemaal ontroerd."

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!