Beeld © KIJK

Kijkers liggen dubbel om Peter Gillis met pruik: 'Meatloaf is terug'

22 maart 2022 21:51

In de nieuwste aflevering van 'Massa is Kassa' wordt er weer hard gewerkt: Nicol (31) is namelijk druk bezig met de voorbereidingen voor haar nieuwe intimiteitsboetiek en is daarom druk op zoek naar paspoppen. Peter (60) kan het natuurlijk weer niet laten om zich er mee te bemoeien en dat zorgt voor de nodige irritaties.

Dat Nicol in een lichtelijk kattige bui is, blijkt al aan het begin van de aflevering. De twee gaan namelijk kijken hoe het met het beeld van Peter staat en krijgen alvast een voorlopige versie te zien. De twee zijn meteen dolenthousiast, al kan Nicol het niet laten om een paar sneren uit te delen. "Kijk vooral die grote rimpel op je gezicht komt overeen", zo deelt ze Peter liefjes mee. "Hij heeft je denk wel heel blij gemaakt met je buik, want volgens mij heeft hij daar een paar kilo vanaf geschraapt", zo gaat ze verder. Peter valt weer heel andere dingen op. Hij vindt het namelijk jammer dat hij 'wat minder zwaar geschapen' overkomt. Maar daar heeft de beeldhouwer gelukkig een oplossing voor. "Je hoeft het maar te zeggen, een klodder was is zo gevonden!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis bezoekt seksshop voor Nicols 'intimiteitsboetiek'

Als Nicol even later op zoek gaat naar paspoppen voor haar nieuwe boetiek, besluit ze al snel dat nieuwe paspoppen te duur zijn. Ze struint daarom Marktplaats af op zoek naar tweedehands-exemplaren die ze zelf goud kan gaan spuiten, want ze moeten er natuurlijk wel 'chique' uitzien. Nicol weet uiteindelijk twee paspoppen te scoren voor 50 euro, maar geeft vervolgens wel 100 euro uit aan verfmateriaal. Een besluit dat bij veel kijkers voor de nodige vraagtekens zorgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko vindt het stoer dat Peter Gillis vluchtelingen helpt

Als ze vervolgens thuis aan het verven slaat, duurt het niet lang voordat ze toeschouwers heeft. Zoon Mark en Peter komen een kijkje nemen en zijn van mening dat Nicol het niet op de juiste manier aanpakt. "Heb je het wel opgeschuurd?" zo vraagt Peter. "Als jij het allemaal beter weet, dan kan jij het zelf doen", zo bitst Nicol hem toe. Als Peter haar ook nog laat weten dat de weersomstandigheden niet echt goed zijn om buiten te verven, is ze klaar met hem. "Niet zo zeiken, want anders spuit ik jou onder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis wordt op vakantie belaagd door fans: 'Hatseflats!'

Gelukkig lijken de twee het aan het einde weer te hebben goed gemaakt, want Peter is niet te beroerd om één van de pruiken van de paspoppen te passen, tot grote hilariteit van de kijkers: 

Catastrofe: Peter Gillis ziet hoed van 500 euro naar de filistijnen gaan

00:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!