Kopen zonder Kijken Beeld © Tom Cornelissen

Genieten geblazen: Kopen Zonder Kijken is vanaf déze datum terug

24 maart 2022 16:40

Een huis kopen zonder dat je ooit één voet over de drempel hebt gezet: het klinkt als iets waar veel mensen niet aan zouden durven beginnen, toch hebben weer genoeg wanhopige koppels zich opgegeven voor een nieuw seizoen 'Kopen Zonder Kijken'. Op 16 mei gaat de vijfde (!) reeks van het kijkcijferkanon dan ook alweer van start.

De huizenmarkt is oververhit; voor veel mensen is het nagenoeg onmogelijk om een woning naar hun smaak te bemachtigen. In een laatste poging om tóch een huis te kunnen kopen, geven deze stellen presentator Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen én verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst te zien krijgen nadat de koopovereenkomst getekend is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fan van Kopen Zonder Kijken? Dan is deze nieuwe show wat voor jou

"Ik snap wel dat mensen meedoen", vertelde bouwkundige Bob eerder aan RTL Boulevard. "Je laat het gewoon aan deskundigen over." Al hebben ook die het niet makkelijk. Een huis bemachtigen is moeilijker dan ooit en overbieden is de norm. Volgens Bob is het dan ook weer elk seizoen passen en meten met het budget.

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roos Reedijk uit Kopen zonder Kijken is gezelligheidsdier: 'Sla echt door'

Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!