Ruben Nicolai Beeld © Domino Challenge/RTL

Ruben Nicolai komt in mei met opvolger LEGO Masters

24 maart 2022 17:30

Fan van het programma 'LEGO Masters'? Dan is ga je vast ook heel blij worden van de gloednieuwe, epische zaterdagavondshow 'Domino Challenge'. Vanaf 28 mei presenteert Ruben Nicolai (46) wekelijks de nieuwe show waarin de beste Dominobouwers van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen voor de titel Masters of Domino 2022.

Wie heeft het geduld, technisch inzicht, doorzettingsvermogen en vooral de creativiteit om de indrukwekkendste dominobouwwerken te maken en alle steentjes te laten vallen? Daar gaat het allemaal om in het nieuwe zaterdagavond programma Domino Challenge.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hij zei 'nooit meer', toch denkt Ruben Nicolai aan tweede leg

Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20:00 uur te zien bij RTL 4, maar over een kleine twee weken start bij RTL ook een nieuw seizoen van Make Up Your Mind. Na het grote succes van de eenmalige aflevering in 2021, presenteert Carlo Boszhard vanaf zaterdag 9 april een heel seizoen van Make Up Your Mind.

In het kader van mogen zijn wie je bent, laten BN'ers waarvan niemand het ooit verwacht zich omtoveren tot beeldschone dragqueens. Aan teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager en de kijker thuis de taak om te raden wie er verborgen zit achter de make-up, nepwimpers en pruiken. Wie van de 20 BN'ers schopt het tot de zinderende finale?         

De eerste beelden van het gloednieuwe seizoen Make Up Your Mind

00:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai versteld van niveau in nieuwe LEGO Masters

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!