De Bachelorette België Beeld © Play 4

Nu ook Belgische versie van De Bachelorette te zien bij Videoland

24 maart 2022 20:19

Eerder trakteerde Videoland ons al op de Belgische versie van 'De Bachelor' met vrijgezel Fabrizio Tzinaridis (29), maar daar stopt het niet. Bij de streamingdienst is nu ook de Vlaamse 'Bachelorette' te zien!

In tegenstelling tot De Bachelor, hoeven we niet wekelijks in spanning af te wachten wie er wel of geen roos krijgt van de voormalig Temptation Island-ster. Videoland heeft namelijk meteen het hele seizoen online geknald, waar in elke aflevering te zien is hoe een groep vrijgezelle mannen alles in de strijd gooit om het hart van bachelorette Elke Clijsters te veroveren. Na een turbulent liefdesleven is de Vlaamse schone en zus van tennisster Kim Clijsters helemaal klaar voor nieuwe liefde, maar zit de ware ertussen..?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Margaux ziet date met bachelor Fabrizio in het water vallen

Het hele seizoen van De Bachelorette België is nu te zien bij Videoland. En er is nog meer goed nieuws: vanaf 5 april is ook de Australische variant van de datingshow te zien bij Videoland. Genoeg om te bingen dus!

Ondertussen heeft 'onze' eigen bachelor Thomas het ook maar druk met rozen uitdelen. Al vindt hij het breken van harten enorm pijnlijk om te doen.

Thomas wil geen harten breken: 'Heel pijnlijk'

02:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Botoxbehandeling is net als tandartsbezoek voor Gaby Blaaser

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!