Beeld © YouTube

Mr. Frank Visser-kijkers schrikken van treiterijen om hekje: ‘Vreselijke mensen’

25 maart 2022 11:27

In de nieuwe aflevering van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' was het gisteravond weer ouderwets gezellig. De aflevering draaide om Jacqueline, die een piepklein kerkje in haar bezit heeft. Het kerkje is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en Jacqueline besloot uiteindelijk om er een hekje omheen te plaatsen. Voor haar buren was dit het startsein voor treiterijen en wat volgde waren jaren vol diefstal, wildplassen en chantage.

"Met zo'n buurman heb je geen vijanden meer nodig"

Het conflict tussen Jacqueline en haar buren, de familie Heerschop, begint als Jacqueline besluit om een kindvriendelijke hekje om haar kerkje heen te zetten. Haar buren zijn het er niet mee eens: zij vinden dat het hek op hun grond staat en trekken het er zonder pardon weer uit. Het hek ter waarde van 6000 euro staat sindsdien bij de familie Heerschop op het erf en zij willen het niet meer teruggeven: zij laten Jacqueline weten dat ze het alleen kan terugkopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mr. Frank Visser-kijkers vallen massaal over 'agressieve houding' buurman

Jan Heerschop probeerde het hek eerder ook al te saboteren door stiekem water in de tuin te laten lopen, iets waar de politie destijds voor werd ingeschakeld. En daar bleef het niet bij: de man plaste ook bij de kerk en kwam regelmatig onaangekondigd op bezoek. Volgens Jacqueline wilde haar buren het kerkje in eerste instantie zelf kopen en doen ze daarom zo vervelend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen schutting of erfgrens: extensions boosdoener Mr. Frank Visser

In de rechtbank ontkent de familie Heerschop dat ze Jacqueline willen laten betalen voor haar eigen hek, maar ze vallen al snel door de mand. Jacqueline heeft namelijk een geluidsopname gemaakt van het moment dat haar buurvrouw tegen haar zegt dat ze haar eigen hek moet terugkopen en dat valt bij de familie Heerschop niet goed. Mr Frank Visser oordeelt uiteindelijk dat de familie het hek moet teruggeven. Jacqueline moet de ramen van het kerkje blinderen en het hek op haar eigen erf terugplaatsen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het met Jan en Elly na asociale burenruzie in Mr. Frank Visser?

Hoewel de kijkers het eens zijn met de uitspraak, vallen ze bijna om van verbazing door het gedrag van de familie Heerschop:

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt deze aflevering hier terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!