Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium
Maudy Vink
Maudy Vink

Online redacteur RTL Boulevard

Fabrizio doet een 'Tony Junior' in de Vlaamse Bachelor

26 maart 2022 12:05

Maudy Vink (26) is entertainment redacteur en heeft een bijzondere voorliefde voor reality series. Van 'Love Island' tot 'Too Hot To Handle', ze kijkt, verslindt en belangrijker: ze oordeelt. Want niet elke show mag zich wat haar betreft de ultieme guilty pleasure noemen.

"Als kijker vraag ik me regelmatig af of ik niet per ongeluk een aflevering van Temptation Island heb aangeklikt"

Niet één, niet twee, niet drie, maar vier: de lijst van vrouwen die Fabrizio Tzinaridis de afgelopen weken in de Belgische variant van De Bachelor kuste, wordt alsmaar langer. Toch claimt de 29-jarige Fabrizio, die in 2018 nog als verleider deelnam aan Temptation Island, dat hij klaar is voor huisje-tuintje-kindje, zoals onze zuiderburen dat zo mooi noemen. Maar is hij eigenlijk wel klaar om zijn vrijgezellenleven op te geven?

Persoonlijk heb ik zo mijn twijfels, al weerhoudt me dat er niet van elke donderdag Videoland te openen. Met de week zie ik het contrast met de Nederlandse versie van De Bachelor, waarvan elke woensdag een nieuwe aflevering verschijnt bij de streamingdienst, groter worden. Want waar ‘onze’ bachelor Thomas van der Vlugt gewoon keihard wordt afgewezen wanneer hij tijdens een romantische strandwandeling een kusje probeert te stelen, steekt Fabri gewoon meteen - hup - zijn tong erin. En waar ik normaal als self-proclaimed realitydeskundige toch vaak al na een aantal afleveringen weet hoe de kaarten zijn geschud, ben ik gedurende deze reeks volledig het spoor bijster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio staat doodsangsten uit tijdens bergklim-date: 'Ik raakte in paniek'

In eerste instantie was ik ervan overtuigd dat de Griekse god zou eindigen met Phaedra, met wie hij ook als eerste zoende. Hoewel hun date in het water viel (letterlijk), wist Fabrizio de boel toch weer op te warmen met een gepassioneerde kus. Het kon haast niet romantischer, of toch wel..? Slechts een paar uur later was het namelijk de Nederlandse Sanne die zijn lippen mocht proeven. "Het was niet dat het in mijn agenda stond, maar het is gebeurd", is Fabrizio zijn simpele verklaring.

Nou kan ik me er iets bij voorstellen dat je het een en ander wil onderzoeken, maar niet veel later flikte hij praktisch hetzelfde kunstje bij Margaux en Madieke. Als kijker vraag ik me dan ook regelmatig af of ik niet per ongeluk een aflevering van Temptation Island heb aangeklikt. Aangezien vaste seksuologe van de ultieme relatietest, Goedele Liekens, ook regelmatig haar opwachting maakt. Haar rol is me overigens nog altijd totaal onduidelijk, behalve de deelnemers die geen roos krijgen de villa uit te begeleiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster gearresteerd voor grootste methlab van Nederland

Inmiddels staat de teller dus op vier dames die Fabrizio gezoend heeft. En dat gaat niet alleen mij een beetje te ver, maar ook de vrouwen in de villa zijn er klaar mee. Phaedra besloot tijdens de rozenceremonie in aflevering vijf dan ook het heft in eigen handen te nemen en weigerde de roos van Fabrizio aan te nemen omdat ze - op z’n zachtst gezegd - niet blij was met een aantal 'kwetsende' dingen die de bachelor tegen haar gezegd zou hebben. Zo vond hij dat het onderhand op de ‘Grote Phaedra Show’ begon te lijken, en dat kan zijn ego natuurlijk niet aan. En zelfs buiten het programma om lijkt de ultieme realityster nog weinig goed te kunnen doen. Zo moest de Griek zich onlangs nog verantwoorden na een ‘relletje’ met deelneemster  Sharina. Fabrizio stuurde haar naar huis omdat ze volgens hem te hard van stapel liep, iets waar de dame in kwestie na de aflevering nog op terug kwam, omdat er volgens haar niets van klopte.

Met Tony Junior gebeurde afgelopen seizoen hetzelfde. Hoewel de dj aflevering na aflevering iedereen (including me) wist te overtuigen dat hij toch niet die bad boy was waarvan we allemaal dachten dat ‘ie het was, stortte dat imago als een kaartenhuis in elkaar tijdens de reünie-aflevering. Eerst was het ‘winnares’ Julia die in tranen vertelde dat Tony al na een paar weken een pauze wilde nemen en vervolgens gooide Maxime nog wat olie op het vuur door te verkondigen dat zij en Tony elkaar nog gezien hadden na de opnames, waar er meer gebeurd zou zijn dan alleen zoenen. Naderhand werd er op social media getwijfeld aan zijn oprechtheid en dat is precies wat er nu ook met Fabrizio gebeurt. Als hopeloze romanticus zou ik dat persoonlijk erg jammer vinden, want ik ben wel toe aan nog een succesverhaal zoals die van Marvin en Ferdi van Prince Charming.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-ster Delphine na relatie van een maand weer single

En dus hoop ik ergens toch dat Fabrizio het tegendeel gaat bewijzen en Griekenland verlaat met een leuke, wellicht Nederlandse dame, aan zijn zijde. Die kans is nog aanwezig, want in de allereerste aflevering zei Fabrizio het volgende: "Ik hoopte in het begin van het avontuur dat de juiste vrouw erbij zou zitten. Ik ben niet bang om een keuze te maken, het zal de juiste zijn."

En deze cryptische uitspraak is dan ook precies de reden dat ik toch elke week weer zo’n vijftig minuten de ondertiteling aanzet om het liefdesavontuur van de Belg te volgen. Al zal het zomaar kunnen dat ik aan het einde van de rit keihard word teleurgesteld, want als er één ding is dat de makers van De Bachelor België goed kunnen is het wel het verdraaien en verknippen van quotes - zo heb ik inmiddels ondervonden. Mocht Fabrizio toch alleen naar huis vertrekken, dan hoop ik dat ‘ie op zijn minst nog een paar woorden van ‘zijn taal’ heeft opgepikt. Want zelfs mijn Grieks is beter na één sessie Duolingo…

Maudy Vink

Online redacteur RTL Boulevard

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!