Big Brother Beeld © RTL

Salar wint Big Brother 2022: 'What the heck?!'

27 maart 2022 08:27

Gisteren was de spannende finale van 'Big Brother'. Met nog drie finalisten in de race, kon er maar eentje met de jackpot naar huis gaan. Salar werd gekroond tot winnaar en liet zijn concurrenten Kristof en Grace achter zich.

"Jeetje, m'n hart. Dit is niet normaal"

Tijdens de finale moest eerst Kristof het veld ruimen. Hij was het minst populair, maar daar was de Belg zelf niet zo rouwig om. "Ja, brons", riep hij in blijheid uit toen zijn naam op het scherm verscheen. In de studio verklaart hij dat hij zich top voelt en terugkijkt op een mooi avontuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-'koppeltje' uit elkaar getrokken vlak voor finale

Voor Grace en Salar was het nog even billenknijpen. Maar al snel kwam Salar uit de bus als winnaar. De Nederlander, die meer haarlak gebruikt dan zuurstof, wint de jackpot waar de bewoners maandenlang challenges voor hebben uitgevoerd. 

Maar ook Grace zat niet bij de pakken neer, want zij zag na drie maanden haar zestien jaar oude zoon weer. Tot tranen geroerd omhelsden de twee elkaar. "Ik ben heel trots dat ik zover ben gekomen", weet ze nog tegen presentatoren Geraldine Kemper en Peter van de Veire uit te spreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tobias onthult details Big Brother-romance met Grace

Salar, de gekroonde winnaar, is door het dolle heen. Hij kwam schreeuwend de studio ingerend. "Jeetje, m'n hart. Dit is niet normaal", kon hij nog uitbrengen. Salar kwam het 'Big Brother'-huis binnen als strategische speler en daardoor werd hij niet geliefd door de bewoners en kijkers thuis. "Ik was mezelf helemaal kwijt. Na een paar weken herpakte ik mezelf. En was ik mezelf. En nu sta ik hier. What the heck?!"

Salar wint een bedrag van €69.815. Eerder gaf hij al aan met het geld een webshop te willen starten en een eigen kledinglijn te willen ontwikkelen.

Wil je de finale of het hele seizoen terugkijken? Dat kan natuurlijk bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!