Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV

Mauds 'connectiviteit' in Boer zoekt Vrouw roept veel reacties op bij kijkers

28 maart 2022 11:18

Al vanaf moment één dat Maud te zien is in 'Boer zoekt Vrouw' wekt ze bij de ene kijker ergernis op, terwijl de ander er juist van geniet. Dat heeft alles te maken met, zoals zij dat omschrijft, de knotsen van handen die boer Evert heeft. Ook in de aflevering van afgelopen zondagavond was het weer raak.

"Geef die vrouw een eigen programma!"

De logeerweek is van start gegaan in Boer zoekt Vrouw en dat betekent dat boer Evert tijd doorbrengt met zijn drie potentiële liefdes; Maud, Cora en Nans. Publiekslieveling Maud haalt een oude truc uit de doos wanneer zij meer 'connectiviteit' wil ervaren met Evert, dus pakt ze zijn handen maar weer eens vast. 

"Ik had opeens behoefte om te connecten, maar dat werd wel verstoord. Het hield snel op", aldus Maud over haar moment met Evert. Cora en Nans pakken gelijk hun kans en knijpen Everts handen ook even. "Dat handen vasthouden, ja... Be my guest. Lekker prima, lekker doen", reageert Cora vervolgens. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flirtende Wendy valt op bij BzV-kijkers

Het kwam allemaal voort uit een eerder moment, waarbij Maud aangaf minder verbondenheid te voelen met Evert. "Ik had met de speeddate en de dagdate veel meer een ontzettend sterk gevoel en dat ben ik kwijt. Tenminste, ik heb het nog. Maar ik kan hem niet bereiken", verklaart ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-kijkers vol lof over Maud: 'Durft zich kwetsbaar op te stellen'

Mauds gevoelens roepen veel reacties op de kijkers. Volgens één fan was dit seizoen 'geen reet aan' zonder haar. Een ander vindt dat ze deze aflevering heeft 'gered'. Daarnaast wordt er gezegd dat Cora en Nans 'heel erg raar' reageren op Mauds 'handbehoefte' en dat ze de enige is die een connectie zoekt met Evert. 'Geef die vrouw een eigen programma!' vindt er eentje zelfs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bullseye: boer Evert nodigt Maud uit voor logeerweek in BzV

Boer zoekt Vrouw is elke zondagavond om 20.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1 en terug te kijken bij NPOStart. 

Er is niet alleen veel te doen om Maud, ook boer Rob maakt de tongen los. In de video hieronder confronteert Wendy hem met zijn gedrag: 

IJzige stilte in Boer zoekt Vrouw na kritische vraag Wendy

00:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!