Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Schokkende beelden bij eerste kampvuur Temptation Island USA: 'Walgelijk'

31 maart 2022 15:53

In 'Temptation Island USA' gaan, net als in de Nederlandse versie, vier stellen de ultieme relatietest aan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. Tijdens het eerste kampvuur wordt al meteen duidelijk dat de een beter de verleiding kan weerstaan dan de ander...

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 2.

"Ik ben niet duidelijk naar haar geweest over wat ik wil en heb misschien te lang daarmee gewacht"

Aflevering drie gaat verder waar de tweede is gebleven: bij het zenuwslopende eerste kampvuur van de mannen, waar Edgar al in tranen is door de acties van zijn vriendin Gillian. Lascelles maakt zich minder zorgen, en dat terwijl zijn vriendin Ashely, met wie hij al zeven jaar samen is, al een connectie met iemand heeft gevormd. "We staan elkaar toe gevoelens te hebben. Dus ik had dat eigenlijk wel verwacht", vertelt hij als presentator Mark L. Walberg aan Lascelles vraagt hoe hij over de situatie denkt. "Ik zit er niet mee, want we hadden het idee dat we iets misten. Ik denk dat dat is omdat ik haar groei op een bepaalde manier belemmer. Ik sta haar in de weg. Ik wil graag dat ze afstand neemt van onze relatie, contact legt met een ander en kijkt wat ze over zichzelf leert. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik haar geen goed gedaan heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na 48 uur vindt al eerste kus plaats in Temptation Island USA

Hoewel Hania eerder nog trots zei zich geen zorgen te maken, krijgt ook hij tijdens het kampvuur confronterende beelden te zien. Zijn vriendin Ash heeft niet alleen een connectie gevormd met Taylor, ze hebben zelfs al gezoend. "Ik begrijp het niet goed, ik ben ook wel een beetje boos", is zijn eerste reactie. "Ze zegt dat ze er klaar mee is en ligt met een ander in bed. (...) Onze enige regel was respect." Hoewel Hania graag een open relatie zou willen, komt hij daar nu op terug. "Ik ben niet duidelijk naar haar geweest over wat ik wil en heb misschien te lang daarmee gewacht", geeft hij dan ook toe. "Het begint tot me door te dringen dat een open relatie misschien toch niet is wat ik wil."

Ook de dames maken zich op voor hun eerste kampvuur. Hoewel haar vriend Edgar eerder nog in tranen was, is het juist Gillian die zich 'voorbereidt op het ergste', zo vertelt ze vlak voor het grote moment. "Ik weet dat we er pas net zijn, maar toen hij de vorige keer vreemdging had ik dat ook niet verwacht." Ook de overige vrouwen maken zich zorgen, al blijkt dat grotendeels onnodig. "Ik had verwacht vele ergere dingen te zien", concludeert Iris nadat ze ziet hoe haar vriend Luke een lapdance krijgt. Ze voelt zichschuldig omdat ze zelf wél een emotionele connectie met een van de mannen in het huis heeft gevormd, en is bang voor de beelden die haar vriend gekregen heeft. "Volgens mij doet die meer pijn dan wat ik net heb gezien."

Ashley is op haar beurt overrompeld door haar beelden, waarop Lascelles vertelt hoe goed zijn connectie hem doet voelen. "Ik heb het idee dat hij zich gevoelsmatig openstelt naar haar, dat heeft hij in die zeven jaar nog nooit naar mij gedaan", vertelt ze in tranen. "We hebben nooit diepzinnige gesprekken gevoerd en dat is iets wat ik miste. (…) Ik weet dat er liefde is, maar die moet hij meer tonen. Ik dacht althans dat er liefde was..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste relatie in Temptation Island USA nu al voorbij?

Hoewel Hania veel ergere dingen heeft gezien van zijn partner Ash, is ook zij gekrenkt door de beelden die ze van hém krijgt. Zelfs al valt het in het niet bij wat zij heeft uitgespookt, dat hij met kleren aan gaat douchen met verschillende vrouwen staat haar niet aan. "Dit is typisch Hania", roept ze uit. "Ik had gewild dat hij meer rekening met mij had gehouden." Ze legt uit dat hij haar, als er een 'mooiere vrouw is die hem wil neuken', voorstelt als 'een vriendin'. Dat heeft ervoor gezorgd dat zij hem niet vertrouwt, al helemaal niet genoeg voor een open relatie. "Hij heeft zich walgelijk gedragen. Ik voel me niet begeerd door hem." De beelden zijn confronterend, maar: "Dit is wat ik hier wilde bereiken. Ik krijg alleen de antwoorden die ik zocht wel heel erg snel."

Lang treurt ze echter niet om haar verloren liefde, want wederom mag Taylor de nacht met haar doorbrengen. "Taylor is een echte heer geweest en houdt het heel netjes. Hij is chaotisch, maar is ook heel zacht en lief", mijmert ze. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren en plan niets. Ik hoop gewoon dat we dit verder uitzoeken. (…) De relatie die hierdoor het meest zal veranderen, is die met mezelf. Ik wil graag van mezelf houden. Ik weet dat ik hier sterk uitkom en dat zal m’n relaties veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island USA maakt koppels vierde seizoen bekend

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Binnenkort gaat ook de Nederlandse versie weer van start bij de streamingdienst. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!