Guus Meeuwis, Bruce Springsteen en Frank Lammers Beeld © ANP/Getty Images

Guus Meeuwis en Frank Lammers maken show over Springsteen

31 maart 2022 14:33

Guus Meeuwis (50) en Frank Lammers (49) hebben een programma over Bruce Springsteen (72) gemaakt. In 'Glory Days', dat vanaf 11 mei te zien is op NPO 3, reizen de goede vrienden door de Verenigde Staten om speciale momenten uit het leven van 'The Boss' te doorlopen.

"Verwacht veel muziek, goeie gesprekken en flauwe grappen"

Frank en Guus bezoeken steden als Freehold, Asbury Park, Philadelphia en New York en gaan op zoek naar de mensen, gemeenschappen en plaatsen die de inspiratiebron vormen voor het oeuvre van Springsteen. Binnenkort staat Guus bovendien met twee concerten in New York. "Om alvast in de sfeer te komen heb ik met vriend Frank een roadtrip gedaan met de legendarische nummers van Bruce Springsteen als ons kompas", zegt Guus over de reis. "Dat zorgde voor mooie inzichten en een bak aan inspiratie. Verwacht veel muziek, goeie gesprekken en flauwe grappen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis viert 50ste verjaardag en trakteert fans

Frank noemt de reis in een aankondiging van het programma 'een bijzondere ervaring'. "Ook hebben we de andere kant van Amerika leren kennen. Daarnaast weet ik nu dingen van Guus die ik niet wist, hijzelf niet eens van zichzelf wist en die het publiek al helemaal niet weet, maar zeker wel te weten gaat komen als ze straks naar Glory Days kijken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!