Gwen van Poorten Beeld © ANP

Gwen van Poorten was onzeker in bed: 'Verpestte mijn orgasmes'

31 maart 2022 17:11

Geraldine Kemper (32) kruipt voor 'Tussen De Lakens Met Geraldine' in bed met Gwen van Poorten (32) voor een openhartig gesprek over seks en seksualiteit. Zo vertelt Gwen onder meer dat ze zo onzeker was over haar lijf dat ze een borstvergroting overwoog.

"Ik heb helemaal geen zin om er stiekem over te gaan doen"

Van het faken van een orgasme tot aan onzeker zijn over je borsten, niets blijft onbesproken tussen de dames. "Vroeger sprak ik er heel veel over, maar nu niet altijd meer", zo opent Gwen het gesprek over seks. "Ik merk dat het voor mij ook bevrijdend is als ik dat gewoon... als ik dat hier doe, betekent dat ik ook in mijn seksleven wat vrijer kan doen of zo. Ik weet niet."

Als Geraldine begint over de orgasmekloof, die centraal staat in Tussen De Lakens Met Geraldine, vertelt Gwen dat ze 'heel makkelijk klaarkomt'. Maar wel alleen als ze zich op haar gemak voelt. De presentatrice heeft momenteel een relatie, maar geeft aan dat ze voorheen tijdens een onenightstand niet zo vrij was. "Dan was ik meer bezig met hoe kom ik over, ik ben naakt bij iemand", deelt ze. "Ik dacht gewoon: als hij hier morgen weggaat dan wil ik dat hij het fantastisch vond. (...) Het was geen voldoening, zeker als ik terugkijk naar seks die ik binnen een een relatie had. Dat is heel anders." Gwen vertelt eerlijk dat ze op die momenten vaak een orgasme fakete, omdat ze alleen maar bezig was met: doe ik het wel goed, wat vind je lekker, ik moet mijn kleren nu uittrekken. "Op een gegeven moment ben je er dan klaar mee", aldus de presentatrice. "Dat verpest je hele fucking orgasme."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten open over verlies dierbaren: '30 uitvaarten'

Gwen vertelt tijdens het gesprek ook dat ze op een gegeven moment zo onzeker was over haar borsten, die in haar ogen te klein waren, dat ze overwoog een borstvergroting te ondergaan. "Ik wist gewoon zeker dat ik dat ging doen. Totdat ik op een gegeven moment heel erg van mijn kleine borsten hield. (...) Het was best wel spannend als ik seks met iemand had en mijn bh moest uit."

Het is niet de eerste keer dat de programmamaakster openhartig praat over haar seksleven, al levert het haar ook veel kritiek op. "Ik heb helemaal geen zin om er stiekem over te gaan doen. Maar toen kwam ik er wel achter dat (...) er echt een geheim van wordt gemaakt, en daarmee naai je eigenlijk ook andere vrouwen."

Gwen van Poorten was onzeker in bed: 'Verpestte mijn orgasmes'

08:04
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Geraldine Kemper luidt de noodklok: 'Grote kloof in de slaapkamer'

Meer van Tussen De Lakens Met Geraldine is te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!