Queen Charlotte Beeld © Netflix

Bridgerton komt met spin-off over Queen Charlotte

31 maart 2022 16:51

'Bridgerton'-fans opgelet: er komt een spin-off van de razend populaire hitserie. Het verhaal zal gaan over de jonge Queen Charlotte, gespeeld door actrice India Amarteifio (21). Dat maken de makers van de serie bekend op Instagram.

"Een prequel over de opkomst van Queen Elizabeth"

In de Instagram-post is te lezen dat Shonda Rhimes, de producer van de serie, in de spin-off zal laten zien hoe 'Her Majesty' omhoogklimt naar meer bekendheid en macht. Het wordt dus een prequel, waarin actrice Golda Rosheuvel haar rol opnieuw op zich zal nemen. Ook het liefdesverhaal tussen Charlotte en George, dat fans tijdens de eerste twee seizoenen van Bridgerton te zien kregen, komt aan bod.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridgerton-actrice bevestigt dat Kate ook in derde seizoen te zien is

Er zullen veel bekende gezichten te zien zijn in de spin-off. Actrice Adjoa Andoh vervult wederom de rol van Lady Danbury. Ruth Gemmell is te bewonderen als Lady Violet Bridgerton. En Corey Mylchreest is van de partij als een jonge King George.

Naast actrice India Amarteifio als de jonge Queen Charlotte, voegt zich nog een nieuw gezicht bij de Bridgerton-familie: 'Arsema Thomas debuteert als de jonge Lady Danbury’, staat in de Instagram-post te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen van Bridgerton verbreekt record

Vorige week ging het tweede seizoen van Bridgerton in première. In het eerste weekend na de release werd er al meer dan 193 miljoen uur aan beelden gestreamd.

Eric de Munck 'smult' van tweede seizoen Bridgerton

03:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!