Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

'Kijkers Married at First Sight zullen versteld staan van ontknoping'

31 maart 2022 17:29

De matches van 'Married at First Sight' zijn elkaar momenteel nog in alle rust aan het ontdekken, maar langzaam komt het einde in zicht. Arjan en Maurice hebben hun geloftes al verbroken, maar volgens psycholoog en expert Liselotte Visser komt er nóg een plottwist aan.

"Ik werd zelf ook verrast door wat er gebeurde, een onverwachte ontknoping"

In gesprek met Margriet licht Liselotte alvast een klein tipje van de (bruids)sluier over de finale, die halverwege mei te zien zal zijn. "Er komt nog wel een verrassing", verklapt ze. "Ik werd zelf ook verrast door wat er gebeurde, een onverwachte ontknoping. Ik denk dat kijkers nog weleens versteld kunnen staan van de uitkomst."

Eerder dit seizoen zagen kijkers van het RTL-kijkcijferkanon al hoe Maurice werd gedumpt door Arjan. Iets wat Liselotte niet had zien aankomen. "Tijdens de huwelijksceremonie waren de signalen eigenlijk alleen maar goed. Bij de eerste dans gingen bij mij wel de alarmbellen een beetje rinkelen, daar klopte iets qua lichaamstaal niet. Maar ik dacht dat dat alleen te maken had met dat het Arjan allemaal even te veel werd en dat hij overprikkeld was, niet dat hij Maurice niet leuk vond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier kun je Davide uit Married at First Sight al van kennen

Dat Arjan nu doodsbedreigingen krijgt aan zijn adres vindt ze te bizar voor woorden. "Verdriet hoort bij het leven", vertelt ze. "Bij zo’n zoektocht hoort ook afwijzen en afgewezen worden. Het is een experiment, het kan slagen en het kan niet slagen. Ik vind de kijkers ontzettend streng. Ga er zelf maar eens staan."

Inmiddels hebben alle koppels van Married at First Sight 'ja ik wil' gezegd, maar sommigen zijn nog hard op zoek naar die overslaande vonk. Bij de één ontstaan er langzaamaan al kriebels; bij de ander zijn het geen vlinders die fladderen, maar overheerst er een gevoel van afkeer. Seksuoloog Eveline Stallaart moest dan ook ingrijpen: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk Joep en Caroline in gevaar: 'Samenwonen hoeft voor mij niet'

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!