Sandra Oh, Ellen Pompeo en Chyler Leigh in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

Mogelijke comeback van populair personage Grey's Anatomy

1 april 2022 20:46

Fans van 'Grey's Anatomy' zijn het inmiddels wel gewend dat het personeel van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis per seizoen wisselt. Toch lijkt het er nu op dat een oude bekende binnenkort weer haar doktersjas uit de kast mag halen.

"Dit is vandaag gebeurd. En mijn hart is er vol van"

Actrice Camilla Luddington, beter bekend als Jo Wilson onder fans van de ziekenhuisserie, heeft namelijk op haar Instagram een foto geplaatst met Jessica Capshaw, oftewel: dokter Arizona Robbins. 'Dit is vandaag gebeurd. En mijn hart is er vol van', luidt de tekst bij het reünie-kiekje.

Volgens veel fans is dit een hint dat Jessica binnenkort weer te zien zal zijn in de ABC-hit. De actrice plaatste op haar eigen pagina de volgende tekst bij het bericht: 'Kijk eens wie ik vandaag tegenkwam'. Of het om een zeer wrede 1 aprilgrap gaat, of dat de collega’s slechts aan het bijpraten waren is nog niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dotan opnieuw te horen in ziekenhuisserie Grey's Anatomy

Het personage Arizona Robbins was voor het laatst te zien in 14e seizoen van Grey's Anatomy. In de laatste aflevering besloot ze Seattle te verlaten om samen met haar dochter Sofia een nieuw leven op te bouwen in New York. Voor wie de aflevering nog eens een keertje wil bekijken moet snel zijn. Videoland heeft namelijk aangekondigd binnenkort alle afleveringen van Grey's te verwijderen. Ook Amazon Prime Video haalt seizoen 1 tot en met 16 van hun platform. Wie wil blijven genieten van de show zal een abonnement bij Disney+ moeten aanschaffen. Daar is ook de Oscar-winnaar Encanto te zien.

Frozens Let it Go-hit maakt plaats voor nieuwe knaller uit film Encanto

03:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland verwijdert alle afleveringen van Grey’s Anatomy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!