Flikken Maastricht Beeld © Flikken Maastricht AVROTROS NPO1 1-03-2022

Kijkers Flikken Maastricht teleurgesteld in cliffhanger

1 april 2022 22:00

Het zestiende seizoen van 'Flikken Maastricht' beleefde vrijdagavond zijn bloedstollende finale. Alhoewel, bloedstollend... Veel fans van de populaire politieserie hadden er wel iets meer van verwacht en delen via Twitter dan ook hun teleurstelling. Pas op: dit artikel bevat spoilers.

Wolfs (Victor Reinier) zit in de laatste aflevering van seizoen zestien in het huis van bewaring tussen vijandige medegevangenen. Veel van zijn scènes spelen zich dan ook af met zijn advocaten, en dat kun je niet echt spannende televisie noemen. Pas in de laatste minuten weet Flikken zijn kijkers te boeien als Eva (Angela Schijf) de schuilplaats van superschurk Eddie vindt, gespeeld door Tygo Gernandt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is toch het verhaal achter de cowboylaarzen van Wolfs in Flikken Maastricht?

De twee komen oog in oog met elkaar te staan en omdat Wolfs de wraak van Eddie heeft verpest, heeft de boef geregeld dat hij via een livestream alles mee kan kijken. Hoewel de twee in de laatste minuut hun geweren op elkaar hebben gericht, is het nog maar de vraag of er echt iets met Eva gebeurt aangezien ze de hoofdrolspeelster is en de politieserie al voor een paar seizoenen bijgetekend heeft.

Veel kijkers zijn dan ook niet echt onder de indruk:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cast Flikken Maastricht aangezien voor echte agenten

De aflevering met eigen ogen analyseren? Je kijkt hem hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!