Nadia Moussaid Beeld © ANP

Nadia Moussaid over embryoselectie: 'Moeilijk optimistisch te blijven'

01 april 2022 21:53

Nadia Moussaid (38) wil geen andere achternaam zodra ze met haar vriend trouwt. Ze wil haar eigen naam niet opgeven, zo vertelde ze vrijdag in het NPO 2-programma 'De Geknipte Gast'.

"Ik ben bijna 38, het zal steeds moeilijker gaan. De kansen zijn niet onuitputtelijk"

"Ik ben verloofd nu, maar als wij gaan trouwen zal ik nooit mijn naam veranderen. Alle negativiteit die je krijgt met zo'n Arabische naam, dat ga ik niet opgeven. Ik heb die naam niet gedragen om er vervolgens afstand van te doen. Die draag ik till the end."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg nieuw duo Op1

Haar mogelijk toekomstige kinderen zullen er dus ook mee moeten dealen, bevestigde de 37-jarige nadat presentator Özcan Akyol haar ernaar vroeg. "Dan zeg ik: man up, of woman up. Het kan."

Of er ooit kinderen komen, is nog maar de vraag. Nadia en haar verloofde Geert Broertjes zijn er al 'een paar jaar' mee bezig. Het is lastig omdat Geert een erfelijke vorm van kanker heeft en de twee het gen niet door willen geven aan hun kind. Daarvoor gebruiken ze embryoselectie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Presentatrice Nadia Moussaid vond vriend onder het bloed

"Dat is heel zwaar en heel kut", aldus de presentatrice. "Ook wat je als vrouw zijnde allemaal moet ondergaan, al die hormonen en naalden." Omdat het zo lang duurt, is het moeilijk optimistisch te blijven. "Het is wel heel spannend, zeker omdat we al heel lang kinderen willen. Ik ben bijna 38, het zal steeds moeilijker gaan. De kansen zijn niet onuitputtelijk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!