Glennis Grace en Johan Derksen Beeld © ANP

Excuses Glennis Grace geldkwestie volgens Johan Derksen

1 april 2022 22:31

Johan Derksen (73) twijfelt aan de oprechtheid van de excuses van Glennis Grace (43). Hij denkt dat de zangeres alleen met een uitgebreide spijtbetuiging kwam omdat ze anders niet meer kan optreden.

"Die andere dames zeiden: 'We weten niet of we haar er nog wel bij willen hebben'. En die gaan weer toeren, en daar gaat haar carrière en daar gaat haar poen"

"Weet je waarom dit excuus nu komt? Het is heel eenvoudig. De podia zijn weer open en ik denk dat er heel weinig uitnodigingen om op te treden komen", concludeerde Johan vrijdag in zijn talkshow Vandaag Inside op SBS6. "Ik denk dat Borsato ook niet zo veel boekingen heeft. Die komt ook nog wel een keer met een excuus en die kan er ook nog bij huilen. Dus dat wordt helemaal leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee nieuwe verdachten aangehouden in mishandelingszaak Glennis Grace

Johan vermoedt dat de Ladies of Soul, waar Grace deel van uitmaakt, misschien wel gedreigd hebben om afscheid van de zangeres te nemen als ze geen excuses zou maken. Hij vindt het dan ook opvallend dat ze nu pas met de spijtbetuiging komt. "Die andere dames zeiden: 'We weten niet of we haar er nog wel bij willen hebben'. En die gaan weer toeren, en daar gaat haar carrière en daar gaat haar poen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis reageert voor het eerst op Jumbo-rel: 'Had beter moeten weten'

Glennis bood vrijdag in een filmpje haar 'oprechte excuses' aan voor het geweldsincident waar ze begin februari bij betrokken raakte in een supermarkt in Amsterdam. De zangeres handelde naar eigen zeggen uit moederinstinct en emotie, terwijl ze naar eigen zeggen beter tot tien had kunnen tellen.

Glennis Grace door het stof in video na geweldsincident

04:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!