Irene Moors en Carlo Boszhard Beeld © ANP

Zondagochtendshow Carlo en Irene voorlopig niet op de buis

2 april 2022 07:30

Het plan voor een zondagochtendshow met Carlo Boszhard (52) en Irene Moors (54) op RTL 4 ligt voorlopig nog even op de plank. Het duo wil heel graag, maar Carlo is voorlopig nog druk met andere programma's, vertelt Irene aan het 'ANP'.

"Ik zie het nog steeds wel zitten en Carlo ook, maar dan moeten we daar alleen een keer iets concreets van maken"

Afgelopen december werd duidelijk dat Carlo en Irene al eens met RTL-baas Peter van der Vorst over hun plan hadden gepraat. Sindsdien is er eigenlijk niets meer gebeurd. "Carlo is nog heel druk met heel veel andere programma's dus we hebben het er al heel lang niet meer over gehad. Dus er is nog niets concreets", zegt de presentatrice.

Irene ziet het echter niet als een gepasseerd station. "Zeg nooit nooit. Ik zie het nog steeds wel zitten en Carlo ook, maar dan moeten we daar alleen een keer iets concreets van maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaat ook Carlo Boszhard in drag in Make Up Your Mind?

Het duo, dat in de jaren negentig furore maakte met Telekids en later jarenlang op de zondagmiddag te zien was met Life & Cooking en Life4You, zou het liefst een programma tussen 10.00 en 12.00 uur willen. "Niet al te vroeg, en dan kun je daarna lekker je zondag in. Lekker fietsen en de boer op. Ja, ik zie het wel zitten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Irene Moors over carrière: 'Ik durf meer dankzij Carlo'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!