Caroline in Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Caroline heeft moeite met besluit Joep in Married at First Sight

05 april 2022 22:17

De nummer één binnen een succesvolle relatie is communicatie. Ga elkaar niet uit de weg, maar bespreek wat je fijn vindt of juist wat je dwarszit. Dat is voor mannen vaak lastig, zo ook voor de pasgetrouwde Jan. En ook Joep heeft de nodige struggles wat betreft de samenwoonweek.

"Alles klopt gewoon eigenlijk. Alleen de vonk, die slaat bij mij niet over"

Jan heeft zich voorgenomen het dit keer anders te doen, om het beter te doen. Maar de experts hebben na de ceremonie zo hun bedenkingen en ook de gasten in de zaal zijn behoorlijk kritisch over de bruidegom. Het is hen niet ontgaan dat Jan zich niet bepaald van zijn meest hoffelijke kant heeft laten zien. Ook Birgitte moet nog even wennen: "Het is een soort ontlading, een soort van: eindelijk we weten wie het is", vertelt ze aan presentator Carlo Boszhard. "Mijn gevoel zegt voor nu dat het helemaal oké is (…) Het is natuurlijk nog een beetje onwennig en je bent wildvreemden voor elkaar, maar het gaat nu pas beginnen."

Haar kersverse man Jan is het daarmee eens: "Het voelt in ieder geval goed. Ja ik heb er een heel goed gevoel bij." Als ze elkaar tijdens de fotoshoot een kus geven glundert hij dan ook helemaal. Birgitte heeft dat minder, aangezien Jan niet een man is waar ze normaal 'voor zou omdraaien'. "Ik sta er positief in. Ik ben het experiment aangegaan en dat ga ik helemaal afmaken. Heb ik er vertrouwen in? Geen idee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kijkers Married at First Sight zullen versteld staan van ontknoping'

Joep en Caroline staan er minder positief in. Het bruidspaar is nu twee dagen terug van hun huwelijksreis, dan is samenwonen eigenlijk de volgende stap, maar Joep twijfelt al een tijdje of hij dat nog wel wil en dus is expert Eveline Stallaart gebeld voor advies en ondersteuning. Zij vindt dat Joep niet zo snel de handdoek in de ring moet gooien. "Juist in dit experiment willen we dat je verder gaat kijken en blijft voorhouden. Pas dan ga je alles zien en gaan de kwartjes op z'n plek vallen", vertelt ze. "Pas dan kun je stellen: was dit een match, of was dit geen match. Tot die tijd moet je daar eigenlijk gewoon niet mee stoppen."

Joep mist vooral de seksuele aantrekkingskracht, die voelt 'ie niet. "Het voelt niet verkeerd, maar het is ook geen vuurwerk. Dat wil je wel en dat vind ik dan lastig", biecht hij op aan Eveline. "Ik denk ook misschien een deel persoonlijkheid. Ik denk dat we daarin best verschillend zijn. Dat is puur een gevoel en heel moeilijk uit te drukken, want ze is echt geen lelijke vrouw, heel knap. Alles klopt gewoon eigenlijk. Alleen de vonk, die slaat bij mij niet over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier kun je Davide uit Married at First Sight al van kennen

Een duidelijk verhaal van Joep, maar voor Caroline is zijn terugtrekkende beweging wel degelijk een klap in haar gezicht. "Hij gaf aan toen we terugkwamen via een appje, en daarna via de telefoon, dat hij toch wel veel aan het nadenken was over die verschillen. Vooral dat hij wat impulsiever en drukker is en ik wat rustiger... Zo is het blijkbaar op hem overgekomen", vertelt ook zij haar kant van het verhaal aan Eveline. Caroline zou graag met Joep toch nog willen proberen samen te gaan wonen. "Ik sta er gewoon zo in van: we gaan het gewoon doen en je moet het gewoon proberen, voordat je ziet of het werkt."

Ondanks alles gaan ze het toch samen proberen. "Ik ben wel blij dat we het samenwonen gaan doorzetten. Het begint wel een beetje rommelig, met dat hij meteen gaat werken, maar dat is ook niet anders en hoort er gewoon bij. Ik ben heel benieuwd naar morgen, als we iets leuk gaan doen samen of dat vertrouwde gevoel terugkomt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een overzicht: dit zijn alle koppels uit Married at First Sight

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!