Boer Gerben uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Gerben uit BzV twijfelt over eerste date: 'Zit in een luxepositie'

4 april 2022 12:25

Gerben kreeg niet genoeg brieven om 'erbij' te zitten, dat wil zeggen: de geitenboer wordt niet gevolgd in de tv-uitzending van 'Boer zoekt Vrouw', maar in de webserie. Online zien we hoe Gerben zijn eerste date ooit heeft, en dat dat misschien een klein beetje tegenvalt.

"Ik vind haar sowieso wel leuk en ik denk dat het op zich wel lukt om erop verliefd te worden"

Vorige week was al te zien hoe Judith was uitgenodigd voor een date op de boerderij. Helemaal leuk zo'n rondleiding tussen de geitjes, maar Gerben vindt ook dat hij een serieuze kant moet belichten. Als de geiten lammetjes krijgen is de boer daar dag en nacht druk mee en dat is iets waar zijn toekomstige vrouw wel rekening mee moet houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerben uit Boer zoekt Vrouw gaat op zijn allereerste date ooit

Judith zegt te snappen dat het op de boerderij hard werken is, maar Gerben gelooft dat blijkbaar niet. Even later snijdt hij het onderwerp namelijk opnieuw aan. "Leuk dat je geitjes lief vindt en hartstikke mooi vindt. (...) Maar het leven op de boerderij is echt wel meer, zeg maar, dan dat." Hij vraagt Judith op de vrouw af of ze denkt dat ze het aankan. Waarop zij zegt dat ze snapt dat het hard werken is en dat Gerben geen 9-tot-5-baan heeft.

Toch lijkt Gerben niet overtuigd. Na zijn date evalueert hij de boel: "Ik vind haar sowieso wel leuk en ik denk dat het op zich wel lukt om erop verliefd te worden", aldus de boer. "Maar ik moet wel zeggen dat ik nog best wel mijn twijfels heb of zij het pittige leven op de boerderij gaat volhouden." Judith ziet een tweede date nog wel zitten, maar we zijn bang dat Gerben haar teleur gaat stellen.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Praatgrage boer Rob krijgt kleine veeg uit de pan van logees

Waar Gerben eerst nog moeite had met het vinden van een leuke dame om mee op date te gaan, heeft hij het nu voor het uitkiezen, zo zegt hij zelf. "Ik moet nu ook wel eerlijk zeggen: ik zit nu wel een beetje in een luxepositie dat ik nog twee dates heb. Ik verwacht eigenlijk dat die iets pittiger zijn en dat die iets meer aankunnen."

Zijn volgende date zien we in een nieuwe aflevering van de webserie. Meer webseries terugkijken? Kijk dan hier.

Boer zoekt Vrouw, First Dates of Married at First Sight: we smullen van de zoektocht naar liefde op tv. Maar in welk programma vind je nou toch echt de liefde van je leven? Je ziet het in onderstaande video.

Dit zijn de slagingspercentages van bekende liefdesprogramma's

04:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!