Marion, Michiel en Siliva uit 'Boer zoekt Vrouw' Beeld © KRONCRV/Linelle Deunk

Kijkers verdeeld over weggestuurde logees BzV: 'Verrassend'

4 april 2022 11:48

Ruim drie miljoen kijkers smulden gisteravond weer van 'Boer zoekt Vrouw'. Meerdere deelnemers moesten de koeienstront weer inruilen voor hun dagelijks leven in het dorp of de stad. En dat zorgt voor verdeeldheid onder de kijkers.

"Kalverliefde!"

Het keuzemoment is altijd lastig in Boer zoekt Vrouw. Deze week de eer aan boer Jouke, boerin Janine en boer Rob. Van de drie logees moesten ze er alle drie eentje wegsturen. Jouke liet Marion gaan, Janine stuurde Michiel naar huis en Rob voelde het niet bij Silvia. Sommige kijkers zijn het eens, anderen kunnen er niet bij met hun hoofd dat juist deze deelnemers het veld moesten ruimen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Margriet onthult of ze na BzV nog contact heeft gehad met Hans

Zo denkt één kijker dat Rob 'de enige met gevoel voor hem' naar huis heeft gestuurd. Een ander denkt dat Silvia 'de ware' is voor Rob, maar denkt hetzelfde over Marion bij boer Jouke en Michiel bij boerin Janine. Alle drie vertrokken vervolgens van de boerderij. 'Verrassend', omschrijft een derde de keuzes van de boeren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Margriet uit BzV nog net niet met gierende banden naar huis'

Joukes opmerking dat Marion 'te pittig' voor hem is, valt ook niet bij iedereen even goed. 'Pittig is fijn', stelt één kijker. Ook voor Janines keuze om Michiel naar te huis sturen was er begrip. 'Die gaf veel te weinig ruimte', denkt er eentje. Anderen vinden het dan weer jammer: 'Hij probeerde haar ondanks zijn verlegenheid toch vragen te stellen.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cupido lijkt nu al raak te hebben geschoten bij Hilda uit BzV

Alleen boer Evert moet nog één van zijn drie logees wegsturen. Als de kijkers de keuze voor hem moeten maken, blijft er eentje in ieder geval en dat is Maud. 'Kalverliefde', omschrijft een liefhebber Maud en Evert na hun moment in de schuur. Een ander vindt Maud 'oprecht en puur', wat goed bij Evert zou passen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flirtende Wendy valt op bij BzV-kijkers

Boer zoekt Vrouw is elke zondagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1 en hier terug te kijken bij NPOStart. 

Waar het misschien misging tussen Jouke en Marion is het moment wanneer zij vraagt hoe hij tegenover het gebruik van drugs staat: 

Jouke uit Boer zoekt Vrouw open over drugsverleden

01:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!