Jan Smit kondigt nieuw seizoen Beste Zangers aan

05 april 2022 12:15

Kijkcijferhit 'Beste Zangers' keert terug, zo bevestigde presentator Jan Smit (36) dinsdagochtend in 'Ekdom in de Morgen' op Radio 10. Waar het vorige seizoen werd opgenomen in Landgraaf, pakken de deelnemers nu weer hun koffers (met uiteraard veel tissues) voor opnames in het buitenland.

"We willen terug naar het oude normaal"

"Ja, er komt een nieuw seizoen! Sterker nog: wij gaan op hele korte termijn met de hele club op pad. En dat is dit jaar weer in het buitenland", vertelde Jan Vanwege de pandemie werd het programma in 2021 in Nederland opgenomen. Normaal gebeurde dat op Ibiza. Jan wilde niet zeggen of de opnames weer op het Spaanse eiland zullen plaatsvinden.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Belle Perez kreeg 'bijbel' voor deelname aan Beste Zangers

De presentator is blij met de buitenlandse trip, want dat geeft toch net weer een andere dynamiek, zegt hij. "Landgraaf was ontzettend mooi, maar wat je merkt is dat als je met z’n allen weg bent op een locatie in het buitenland je meer weg bent van de sleur. Dan krijg je andere gesprekken, dan krijg je een andere band zo’n hele week met artiesten onder elkaar. Als je daar dan in Landgraaf zit dan heb je wel ongeveer de sfeer, maar net niet helemaal. We willen terug naar het ‘oude normaal’."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan van Freek in tranen om Goud-cover van Davina Michelle

Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers te zien is wordt, net als de deelnemende artiesten, op een later moment bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!