Marion uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Marion begrijpt nog steeds niks van keuze Jouke in BzV

05 april 2022 18:14

Ze verliet het mooie Limburg om in de Friese boer Jouke misschien wel de liefde van haar leven te vinden, maar helaas werd Marion als eerste weggestuurd tijdens de logeerweek van 'BzV'. Ze was 'te pittig', vond Jouke. En dat kan Marion nog steeds niet loslaten.

"Ik wil snappen waarom hij denkt dat ik te pittig ben"

Marion blikt in een video op de site van het programma terug op haar deelname en vertelt dat ze nog steeds niets snapt van de woorden van Jouke. "Waar ik wel heel veel moeite mee heb gehad is zijn uitspraak waarom er bij mij geen gevoel is. Of minder gevoel is, laat ik het zo zeggen. Want ik wil hem heel graag snappen. Ik wil snappen waarom hij denkt dat ik te pittig ben", zo deelt ze mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Maud pinkt een traantje weg, ik hoop zo voor je dat dit goed gaat'

Ondanks dat haar droom van een leven op het Friese platteland als een bubbel uiteenspatte, is ze wel blij dat ze een brief geschreven heeft. In de televisie-uitzending was al te zien dat Marion zichzelf omschreef als 'onzeker meisje', maar het avontuur heeft haar een stuk zekerder over zichzelf gemaakt. Dat kwam doordat Jouke haar in eerste instantie dus wél leuk vond. Haar brief werd eruit gepikt, ze mocht naar de speeddate, op dagdate en mocht uiteindelijk ook komen logeren. "Dat is ook een heel mooie bevestiging dat iemand wel in dat traject iets in jou heeft gezien."

Marion is op dit moment nog single, maar als het aan haar ligt komt daar snel verandering in. "Ik hoop dat ik binnen niet al te lange tijd wel nog die leuke man ga ontmoeten die wel een match met mij is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers verdeeld over weggestuurde logees BzV: 'Verrassend'

Marion stelde Jouke tijdens de logeerweek veel vragen, onder meer naar zijn drugsgebruik. En dat vond de boer best beangstigend:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerben uit BzV twijfelt over eerste date: 'Zit in een luxepositie'

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag rond 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 of kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!