Johnny de Mol en Hélène Hendriks Beeld © ANP

Hélène Hendriks neemt opnieuw HLF8 over van Johnny de Mol

6 april 2022 18:03

Johnny de Mol (43) schittert vandaag opnieuw door afwezigheid bij zijn dagelijkse talkshow 'HLF8'. Hélène Hendriks (41) neemt de presentatie over, bevestigt ze zojuist aan RTL Boulevard.

"Daar ga ik wel van uit"

Eerder vandaag werden er details over de mishandelingszaak die tegen Johnny is aangespannen naar buiten gebracht. Hélène kan niet bevestigen dat de presentator daarom het programma niet presenteert, maar 'daar gaat ze wel van uit'. 

De weg naar de HLF8-studio is Hélène inmiddels bekend. Begin maart kon de presentator niet aan het werk, omdat hij ziek was. Eind maart werd hij ook nog eens geveld door het coronavirus. Sinds 29 maart is hij terug in het programma, om nu weer verstek te laten gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Details mishandelingszaak Shima Kaes en Johnny de Mol gelekt

Het dossier - inclusief medische gegevens en foto's - van de aangifte die Shima Kaes tegen haar ex-verloofde Johnny heeft gedaan ligt op straat. Opinieblad HP/De Tijd heeft het volledige dossier van de mishandelingszaak rond Johnny en Shima in handen gekregen en schetst een gedetailleerd beeld van de verschillende vermeende geweldsincidenten. 

HP/De Tijd heeft op basis van de documenten een tijdlijn gemaakt van de vermeende mishandelingen die plaatsvonden in het Mexicaanse Tulum, Amsterdam en op het Spaanse eiland Ibiza. Het eerste geweldsincident zou hebben plaatsgevonden in januari 2015 in Mexico. Een woordenwisseling over Johnny's cocaïnegebruik zou zijn uitgemond in een ruzie met fysiek geweld. In de aangifte spreekt Shima van slaan en schoppen. Bovendien zou Johnny aan haar haren hebben getrokken en bovenop haar hebben gezeten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol 'heel erg geraakt' door beschuldigingen Shima Kaes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!