Beeld © ANP

Johnny de Mol presenteert vanavond wél HLF8

06 april 2022 18:33

Nadat net het nieuws naar buiten komt dat Hélène Hendriks (41) last minute komt opdraven om 'HLF8' te presenteren, bevestigt Johnny de Mol (43) dat hij vanavond toch plaatsneemt aan het hoofd van de tafel.

De presentator heeft naar eigen zeggen getwijfeld om vanavond het programma te presenteren, maar doet dat toch. Eerder vandaag werden er details over de mishandelingszaak die tegen Johnny is aangespannen naar buiten gebracht. 

Het dossier - inclusief medische gegevens en foto's - van de aangifte die Shima Kaes tegen haar ex-verloofde Johnny heeft gedaan ligt op straat. Opinieblad HP/De Tijd heeft het volledige dossier van de mishandelingszaak rond Johnny en Shima in handen gekregen en schetst een gedetailleerd beeld van de verschillende vermeende geweldsincidenten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Details mishandelingszaak Shima Kaes en Johnny de Mol gelekt

HP/De Tijd heeft op basis van de documenten een tijdlijn gemaakt van de vermeende mishandelingen die plaatsvonden in het Mexicaanse Tulum, Amsterdam en op het Spaanse eiland Ibiza. Het eerste geweldsincident zou hebben plaatsgevonden in januari 2015 in Mexico. Een woordenwisseling over Johnny's cocaïnegebruik zou zijn uitgemond in een ruzie met fysiek geweld. In de aangifte spreekt Shima van slaan en schoppen. Bovendien zou Johnny aan haar haren hebben getrokken en bovenop haar hebben gezeten. 

Later vandaag komt de presentator met een statement. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol over Jeroen Rietbergen: 'Ongelooflijke klootzak'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!