Eating With My Ex Beeld © Eating With My Ex/discovery+

Nieuw seizoen Eating With My Ex in aantocht met Jørney en Odim

7 april 2022 13:39

In het spiksplinternieuwe seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is de kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. Het seizoen trapt meteen goed af met Jørney en Odim en Jaydi en Ricky. Maak je op voor heel wat gênante, grappige, hartverwarmende en soms ongemakkelijke momenten.

De voormalig lovers krijgen in het programma per gang een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld met betrekking tot hun verleden als stel, de break-up of over hun nieuwe relatie. Zo is het een emotioneel weerzien voor co-ouders Jørney en Odim, moet Dusty nog wat kwijt aan zijn ex Lisa over een ruzie voorafgaand aan zijn ongeluk en zien Ricky en Jaydi elkaar weer voor het eerst sinds hun break-up. Zien de reality-exen heil in een verzoening of valt er niks meer te lijmen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwanetta in Eating With My Ex: ‘Gebroken hart én gebroken beneden’

Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

In de eerste reeks namen onder meer Meghan en Kevin, die we allemaal kennen van Temptation Island, plaats tegenover elkaar. Meghans nieuwe carrière als model op OnlyFans houdt haar hele dagen bezig, maar daar was Kevin niet van onder de indruk.

Meghan uit Temptation verdedigt naaktfoto's tegenover ex Kevin

01:07
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk confronteert Chantal: 'Waarom laat je me niet met rust?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!