Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Ash openhartig bij kampvuur Temptation Island USA: 'Ik werd mishandeld'

7 april 2022 15:53

Het beruchte kampvuur van 'Temptation Island USA' is de enige manier voor deelnemers om een glimp op te vangen van hun partner, maar of dat positief is is nog maar de vraag. Niet alleen de beelden maken indruk: deelnemer Ash doet tijdens het kampvuur een emotionele bekentenis.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 4.

"Ash, net als al die andere vrouwen: het was niet jouw schuld"

'Dames gaan voor' geldt niet voor Temptation Island USA; wederom verzamelen de mannen zich als eerste voor het kampvuur. Hania krijgt confronterende beelden van zijn vriendin te zien, die wéér in bed kruipt met single Taylor. "Dat is heftig", reageert hij na het zien van de beelden. "Rekening houden met anderen is iets waar ik aan werk. Maar hij ligt bij haar in bed... en ze zoenen. Dat doet pijn. Het is pijnlijk om te zien dat ze die fysieke aandacht krijgt." Hania geeft toe dat hij voorafgaand aan de ultieme relatietest dacht dat een open relatie hun relatie kon redden, maar daar denkt hij inmiddels anders over. "Die dingen wil ik niet meer en dat moet ik Ash vertellen."

Ook Edgar heeft het zwaar aangezien zijn vriendin Gillian al een connectie heeft gevormd met single Tommy, die ze maar al te graag wil zoenen. Edgar zelf heeft ook een klik met iemand in de villa, Marissa, en is daarom ook blij voor zijn vriendin. Dat ze hebben afgesproken dat het oké is om met anderen te zoenen, daar heeft hij dan ook geen spijt van. "Ik zie haar liever met Tommy zoenen, dan dat ik haar laatdunkend zie doen over de ring", geeft hij toe, verwijzend naar het eerste kampvuur. "Ik heb onze liefde niet zo losgelaten. Toen ik dat zag, was ik wel van slag. Want daardoor trok ik meteen alles in twijfel. (…) Ik besef nu dat ik er vol voor moet gaan, ik heb gevoelens voor Marissa en hoef me niet in te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schokkende beelden bij eerste kampvuur Temptation Island USA: 'Walgelijk'

Ook bij de vrouwen ontstaan er nieuwe gevoelens. "Sommigen van jullie beginnen hier een band op te bouwen met iemand, maar dat kan ook voor je vriend gelden. Ik weet dat jullie het liever niet horen, maar het is de waarheid. En jullie zijn hier immers op zoek naar de waarheid", spreekt presentator Mark L. Walberg hen toe. Voor Gillian is dat geen probleem. "Daarvoor zijn we hier gekomen", antwoordt ze nuchter. "Ik heb een sterke klik met Tommy. Hij is totaal anders dan ik gewend ben. Al m'n vorige relaties waren op een bepaalde manier obsessief. Ze wilden altijd bij me zijn, maar Tommy en ik hebben gepraat en hij zei dat hij niet zo is. Ik zie nu in dat ik ben gaan denken dat obsessie hetzelfde is als liefde."

Bij Hania lijkt het meer om lust te gaan dan om liefde. Als Ash beelden van hem te zien krijgt waarop hij iemand een zuigzoen geeft, is ze dan ook niet verbaasd. "Ik had niet verwacht dat hij zich zou gedragen. Ik ben heel lang alleen geweest en mezelf opengesteld voor iemand die mij waardig leek, blijkbaar dacht ik alleen dat ik bij hem waardig was en dat heeft me niet gebracht wat ik nodig had."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na 48 uur vindt al eerste kus plaats in Temptation Island USA

Voordat Ash Hania leerde kennen was ze lang alleen omdat ze enorm gekwetst is door haar ex-vriendjes. "De eerste heeft me fysiek en mentaal mishandeld. De tweede manipuleerde me", geeft ze toe in tranen. Ook Mark heeft er duidelijk zwaar mee. "De mishandeling en dingen die verder nog gebeurd zijn, heb je niet verdiend. Ash, net als al die andere vrouwen: het was niet jouw schuld. En dat is het nu ook niet."

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Binnenkort gaat ook de Nederlandse versie weer van start bij de streamingdienst. 

Nieuw seizoen Temptation Island trapt af met een twist

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!