Bryan Cranston en Aaron Paul in Better Call Saul Beeld © Better Call Saul/AMC

Walt en Jesse keren terug in laatste seizoen Better Call Saul

10 april 2022 12:43

'Breaking Bad'-hoofdrolspelers Bryan Cranston (66) en Aaron Paul (42) zijn te zien in het laatste seizoen van de spin-off 'Better Call Saul'. Peter Gould, medebedenker van beide series, bevestigde zaterdag de geruchten daarover.

"In plaats van de vraag uit de weg te gaan zal ik daar nu ja op antwoorden"

"Ik wil niets spoilen voor het publiek, maar de eerste vraag die we bij het begin van de serie kregen was: gaan we Walt en Jesse erin zien? In plaats van de vraag uit de weg te gaan zal ik daar nu ja op antwoorden", zei hij zaterdag tijdens een Better Call Saul-evenement van vakblad Variety. Op welk moment de twee opduiken in het zesde seizoen en hoe groot hun bijdrage is, wil de schrijver en regisseur niet zeggen. "Dat moet je zelf maar ontdekken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames van het laatste seizoen Better Call Saul afgerond

Hoofdrolspeler Bob Odenkirk vertelde eerder al aan Variety dat hij vindt dat er in de zesde reeks, die vanaf 18 april te zien is, meer dan ooit een link is met Breaking Bad. "En ik denk dat het verrassend en cool gaat zijn."

Breaking Bad was van 2008 tot en met 2013 te zien en vertelt over de terminaal zieke scheikundeleraar Walter White die met zijn oud-leerling Jesse Pinkman crystal meth gaat maken en verkopen om zijn gezin meer geld te kunnen nalaten. Better Call Saul is sinds 2015 te zien en gaat over de louche advocaat Jimmy McGill.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Better Call Saul stopt na zesde seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!