Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

Cora uit Boer zoekt Vrouw geeft update over Koop

11 april 2022 11:52

Erg rouwig lijkt Cora niet als ze als eerste de boerderij van boer Evert moet verlaten in de laatste aflevering van 'Boer zoekt Vrouw'. Ze zorgt voor de grootste plottwist van het seizoen als ze na haar exit meteen bij Koop, de broer van Evert, aanklopt. Hoe het nu tussen hun gaat, laat ze weten via de website van het programma.

"Alles draait om Evert en ineens komt één van de vrouwen bij Koop langs en zegt: 'Ik vind jou eigenlijk ook wel leuk'"

"Ik had eigenlijk de eerste dag dat ik binnenkwam al leuk contact met Koop", zegt Cora. "Nans had een lekkere appeltaart gemaakt en we hadden Koop een stukje beloofd. Dus ik dacht: kijk." Maar dat ze ineens met appeltaart én interesse voor de deur stond, overviel hem. "Die wist ook niet wat hij eraan had", lacht Cora. "Alles draait om Evert en ineens komt één van de vrouwen bij Koop langs en zegt: 'Ik vind jou eigenlijk ook wel leuk.'" 

Cora heeft Koop uitgelegd dat hij het niet moet zien dat ze maar 'naar de volgende gaat' nu het niks met de b(r)oer is geworden. Hij vond het toch wel leuk, vertelt ze, en de twee wisselden nummers uit. Hoe dat is afgelopen, is nu ook bekend. "Koop en ik hebben appcontact gehad", legt Cora uit. "Maar we hebben toch besloten om niet verder te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel vindt nieuwe liefde na afwijzing boerin Janine in BzV

De deelname aan Boer zoekt Vrouw heeft Cora naar eigen zeggen veel gebracht, maar niet op de manier waarop je het als kijker verwacht. Ze heeft geleerd om 'niet zo onzeker te zijn'. "Natuurlijk is het een teleurstelling [dat het met Evert niks is geworden]", vertelt ze. "Ik ben een zorgzaam type en sta altijd klaar voor een ander. Altijd mezelf op de tweede plaats zetten. Nu durf ik toch wel te zeggen, wat ik nooit heb gedurfd, Cora mag er ook zijn. Dat kon ik een week geleden niet uit mijn strot krijgen, hoor."

Bekijk de hele video hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jouke uit Boer zoekt Vrouw open over drugsverleden

Boer zoekt Vrouw wordt iedere zondag om 20.25 uur uitgezonden op NPO 1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!