Beeld © Liam Daniel Netflix

Medewerker Bridgerton spin-off ontslagen na pestgedrag

11 april 2022 13:59

Netflix heeft naar verluidt een product designer ontslagen die bezig was met een spin-off van 'Bridgerton'. Volgens 'The Sun' zou Dave Arrowsmith van het project zijn gehaald na beschuldigingen van pesten en beledigend gedrag op de set. Hij zou bij verschillende collega's 'over de schreef' zijn gegaan.

"Er zijn verschillende problemen geweest op de set"

De streamingdienst zou hebben bevestigd dat Dave niet langer aan de serie werkt. Op de set zou sprake zijn geweest van pestgedrag. "Er zijn verschillende problemen geweest op de set en een paar crewleden hebben hun zorgen geuit over een aantal verschillende incidenten", aldus een bron tegen de krant. Er zou een speciaal meldpunt in het leven zijn geroepen waarbij medewerkers hun zorgen en incidenten konden melden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers leggen uit waarom belangrijke scène ontbrak in Bridgerton

Dave Arrowsmith, die eerder werkte voor shows als Doctor Who en Cold Feet, was verantwoordelijk voor het ontwerp van de set. De spin-off vertelt over de vroegere levens van de hoofdpersonen, voor Bridgerton. Het verschijnt naar verwachting begin 2023.

Het populaire kostuumdrama Bridgerton is gebaseerd op een boekenreeks van Julia Quinn en gaat over weduwe Bridgerton en haar acht kinderen, die ieder hun grote liefde vinden in de hogere kringen van het negentiende-eeuwse Londen.

Eric de Munck 'smult' van tweede seizoen Bridgerton

03:19
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zóveel kosten de Bridgerton-landhuizen in het echt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!