Emily in Paris Beeld © Netflix

Nieuwe details bekend: dit staat Emily in Paris-fans te wachten in seizoen 3

12 april 2022 10:56

Met een derde en vierde seizoen van 'Emily in Paris' in het verschiet, rijst de vraag: wat staat de fans te wachten? De acteurs van de Netflix-hit lichten alvast een tipje van de sluier op.

Leuke spoiler alert voor fans van de serie. De cast van Emily in Paris maakte op 10 april hun opwachting op PaleyFest, een soort indoor festival voor fans van populaire televisieprogramma's. Daar verklappen Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille) en Lucien Laviscount (Alfie) dat Lucien een grotere rol krijgt in het derde seizoen. Alfie vervult niet langer een bijrol, maar speelt dan één van de hoofdpersonages in Emily in Paris.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speel de hoofdrol in Emily in Paris door déze hotspots te bezoeken

In het tweede seizoen van de serie is te zien hoe Emily vrienden probeert te worden met de charmante Alfie, nadat ze elkaar ontmoeten bij Franse les. Hoewel het vriendschappelijk begint, kan zelfs de sarcastische Alfie zijn gevoelens voor Emily niet ontkennen. Heel even lijkt hun relatie meer te worden, maar dan gaat Alfie terug naar Londen, terwijl Emily gedumpt wordt door haar andere love interest Gabriel. 

Met een baanaanbieding van Sylvie op zak ziet het ernaar uit dat Emily ondanks haar hartzeer niet van plan is om terug te keren naar Chicago. En nu Alfie een grotere rol gaat spelen in de serie, is het hoog tijd dat hij terugkeert naar de stad van de liefde.

Hoe het tussen hen afloopt en wanneer het nieuwe seizoen te zien is, is nog niet bekend.

Ontwerp Yara Michels te zien in Emily in Paris

00:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emily in Paris uitgekeken? Déze korte series doen het ook goed