Beeld © Videoland

Maurice maakt keuze in MAFS: 'Meteen een heel goede klik'

12 april 2022 22:08

Het huwelijk van Arjan en Maurice mag dan voorbij zijn, het liefdesexperiment heeft een doorstart gekregen. Maurice is namelijk de uitdaging van de 'Married at First Sight'-experts aangegaan door te daten met drie mannen die perfect bij hem passen. De grote vraag is natuurlijk: zit de ware erbij en krijgt hij zijn welverdiende tweede kans op de liefde?

"Ik merk dat sinds ik deze man heb ontmoet, dat ik er wel heel vrolijk van word"

Maurice gaf vorige week al aan met zijn hart en gevoel een keuze te hebben gemaakt tussen de drie totaal verschillende heren, en nu weten we voor wie: Dennis. Die sprong er volgens hem uit en was meteen 'heel veel leuker dan de anderen'. "Dat kwam eigenlijk omdat ik meteen een heel goede klik met hem had, echt goed met hem kon praten en ik merk dat sinds ik deze man heb ontmoet, dat ik er wel heel vrolijk van word. En met een heel goed gevoel rondloop." Met hem spreekt Maurice af in Maastricht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline heeft moeite met besluit Joep in Married at First Sight

"Ik heb enorm veel zin om de komende dagen met hem te gaan beleven", vertelt Dennis voor de camera. "Niet alleen om hem beter te leren kennen, maar ook om leuke dingen te gaan doen en te kijken of er een bredere connectie is dan alleen gesprekken."

Psycholoog Liselotte Visser heeft er vertrouwen in: "Maurice en Dennis kunnen elkaar een heleboel brengen omdat Maurice juist dat inlevende en diepgaande heeft en Dennis een beetje dat avontuurlijk en ondeugende. Dus ze vullen elkaar heel mooi aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kijkers Married at First Sight zullen versteld staan van ontknoping'

Joep en Caroline worstelen ondertussen met het samenwonen. Hoewel expert Eveline Stallaert Joep wist over te halen nog niet de handdoek in de ring te gooien, gaat het niet van harte. "Het is wel fijn dat we nu meteen iets gaan doen en een nieuwe start maken", vertelt Caroline. "Ik vind het juist wel leuk dat we nu weer iets samen doen en dat we ook weer gewoon samen in een andere omgeving zijn. En dat je dan inderdaad weer die lol met elkaar hebt en het ook over andere dingen hebt dan alleen die serieuze gesprekken. (…) In de aanraking is het nog een beetje aftasten wat we wel en niet doen. Het is minder dan op vakantie, maar daar hebben we het over gehad."

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!