Beeld © KIJK

Massa is Kassa-kijkers ergeren zich aan pruilende Nicol tijdens shopuitje

12 april 2022 21:53

Dat Nicol (32) van winkelen houdt, is geen geheim. En hoewel ze altijd haar zin lijkt te krijgen van Peter Gillis (60), blijken er toch ook zeldzame momenten te zijn dat hij zijn poot stijf houdt. In de nieuwste aflevering van 'Massa is Kassa' is te zien dat Nicol bijna moet bedelen voor een paar outfitjes voor haar chihuahua, tot grote ergernis van de kijkers.

"Nicol, je moet keuzes maken"

'Ons Nicol' werd niet zo heel lang geleden verrast met een hondje genaamd Coco. Nu het zo fris is buiten, wil ze het beestje het liefst zo warm mogelijk aankleden en dat betekent dat zij en Peter een middagje gaan shoppen in een hondenboetiekje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Massa is Kassa-kijkers liggen dubbel om flyer voor vermiste eenden

Nicol is overduidelijk in haar nopjes bij het zien van het grote assortiment van de winkel, maar Peter ziet vooral zijn geld verdampen. Eén pakje blijkt namelijk al zo’n 100 euro te kosten en dat is voor hem toch iets te gek. De verkoopster van de boetiek doet nog zo haar best om hem overstag te krijgen door te zeggen dat de pakjes 'van Italiaans design' zijn en dat dit ook zeker terug te zien is in de mooie pasvorm, maar Peter houdt zijn poot stijf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Massa is Kassa doorslaand succes: Peter en Nicol kondigen nieuw seizoen aan

Als Nicol probeert hem zover te krijgen om meerdere pakjes te kopen, dient hij haar van repliek. "Nicol, je moet keuzes maken. Je kan niet alles kopen. Je mag alleen een pakje en een mandje." Ondanks het beteuterde gezicht van Nicol lijkt Peter er deze keer niet in te trappen en gaat Nicol dus naar huis met alleen een pakje en een mandje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicol uit Massa is Kassa: 'Peter is eigenlijk een heel grote teddybeer'

Op Twitter verbazen mensen zich over het feit dat Nicol geen eigen geld heeft en voor elke aankoop toestemming moet vragen aan Peter.

Gelukkig is het voor Nicol niet alleen maar kommer en kwel in de aflevering, ze krijgt namelijk ook nog een heerlijk massage samen met haar goede vriendin Mieke. En dat levert toch wel opmerkelijke beelden op...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!