Koppel Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Dit zijn ze: de vier koppels die meedoen aan Temptation Island

14 april 2022 10:00

Vanaf 28 april presenteren Monica Geuze (27) en Kaj Gorgels (31) het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' bij Videoland. Ze volgen de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels en verschillende singles. Vandaag stellen we de deelnemende stelletjes alvast aan je voor.

Het komende seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en gaan ze los van elkaar op reis. Maak kennis met de vier koppels:

Iris en Whitney Temptation Island: Love or Leave

Iris en Whitney

De 27-jarige directe en eerlijke Iris en de 34-jarige sportieve en nuchtere Whitney zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter gaan komen of Whitney te vertrouwen is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin gearresteerde Temptation-ster bezoekt hem wekelijks in de gevangenis

Ivo en Maris Temptation Island: Love or Leave

Maris en Ivo

De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na 48 uur vindt al eerste kus plaats in Temptation Island USA

Linde en Jan Sietse Temptation Island: Love or Leave

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar ze zijn beiden erg onzeker en jaloers. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Temptation Island-verleider is vader geworden

Annebel en René Temptation Island: Love or Leave

Annebel en René 

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog ergens in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hun meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave keert terug op déze datum

Het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland.

Nieuw seizoen Temptation Island trapt af met een twist

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!