De Verraders Beeld © RTL

De Verraders scoort opnieuw een miljoen kijkers

16 april 2022 08:35

Het RTL 4-programma 'De Verraders' heeft vrijdag opnieuw iets meer dan een miljoen kijkers getrokken. Naar de derde aflevering keken 1,03 miljoen mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is daarmee goed voor een derde plek in de kijkcijferlijst.

Het tweede reguliere seizoen blijft daarmee minder populair dan de eerste reeks die vorig jaar werd uitgezonden. Toen zaten iedere week zo'n 1,6 miljoen mensen voor de buis. In het programma, gepresenteerd door Tijl Beckand, probeert een groep van achttien BN’ers zoveel mogelijk zilverstaven te bemachtigen. Onder hen zijn ook enkele verraders in het spel. De andere spelers moeten die zien te ontmaskeren en zo zien te voorkomen dat die er met de schat vandoor gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmée van Kampen woest om 'edit' van De Verraders: 'Misselijkmakend'

Op NPO 1 blijft Bed & Breakfast een grote hit. Vrijdagavond zagen ruim 1,5 miljoen mensen wat de deelnemers vonden van een overnachting in Zuid-Holland, Gelderland en Brabant. Het is daarmee het op een na best bekeken programma van de avond. De meeste kijkers waren voor het NOS Journaal van 20.00 uur: bijna 2 miljoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bitchfight in De Verraders: 'Alleen de popcorn miste nog'

Het aantal kijkers voor de serie Het jaar van Fortuyn is deze week ongeveer gelijk aan vorige week. 696.000 mensen zagen het programma over de opmars van Pim Fortuyn twintig jaar geleden, tegen 690.000 een week eerder. De eerste aflevering trok 991.000 kijkers en daarna zakte het naar 800.000. In de serie wordt de hoofdrol gespeeld door Jeroen Spitzenberger, die de flamboyante LPF-politicus vertolkt. Ramsey Nasr speelt de rol van PvdA-lijsttrekker Ad Melkert, die als beoogd opvolger van premier Wim Kok de grote opponent van Fortuyn was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!