Beeld © Videoland

Bachelor Thomas houdt het niet droog bij exit

20 april 2022 15:43

Het liefdesavontuur van bachelor Thomas van der Vlugt (29) nadert zijn einde. Tijdens zijn laatste dagen in het zonovergoten Mexico zet de presentator alles op alles om te ontdekken wie van de overgebleven dames voor hem de ware is.

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor. 

"Daarom wil ik eerlijk met je zijn: ik wil je niet langer hier houden"

Alleen Maureen, Inge en Merel zijn in de race om het hart van Thomas te veroveren. Deze keer is het niet de bachelor die wordt verrast, maar de vrouwen zelf. Ze krijgen bezoek van hun vriendinnen en vrienden om de zoektocht naar de liefde iets makkelijker te maken. 

Ondertussen barst er onderling een hevige strijd los: tussen Thomas en de dames is er verlegen gegiechel, onderling geplaag en veel lol. Bovendien kust de bachelor de meiden om zijn gevoelens voor hen te bevestigen. Hij weet namelijk dat al snel hem het moeilijkste moment tot nu toe staat te wachten. Maar de dames, die op hun beurt óók gevoelens ontwikkelen, zijn helemaal niet zo blij met het geflirt van hun potentiële partner. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas heeft duidelijk een favoriet: 'Ik voel de spanning'

Er staan 24 uurs-dates op het programma, maar net als vorig seizoen mag de bachelor maar twee vrouwen meenemen. Na een geweldige date met Merel en haar beste vriendin weet Thomas het zeker: met haar zit het goed. Daarom mag Merel de eerste rode roos in ontvangst nemen.

Maar dan heeft hij slecht nieuws voor Inge. Hij twijfelt over hun verschillende levensstijlen. "Jij wil het beste voor mij en ik wil het beste voor jou. Maar ben ik het beste voor jou?" zegt Thomas als hij zijn zorgen deelt tijdens het beslismoment. "Tijdens onze laatste date heb ik je gekust. Het voelde goed, maar ik kreeg niet de kriebels waar ik op hoopte. Daarom wil ik eerlijk met je zijn: ik wil je niet langer hier houden. Ik wil je laten gaan."

Even later barst hij in tranen uit. "Inge pakte het heel goed op. Ze zegt: 'Ik hoop dat je de goede keuze maakt. Het is goed zo.' Het is zo bijzonder dat iemand zich zo wegcijfert zodat jij misschien wel de juiste keuze kan maken. Dat raakt mij heel diep."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee Bachelor-dames komen niet door ballotage: 'Zij kan je niet aan'

Dat betekent dat Maureen de laatste rode roos krijgt. Toch zit Thomas nog niet met zijn hoofd bij de romantische dates die op het programma staan. "Ik denk vooral aan de mooie momenten die ik heb gehad met Inge. Die zal ik sowieso meenemen."

Hoe het liefdesavontuur afloopt zie je volgende week woensdag in De Bachelor bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!