Beeld © Videoland

Bachelor-deelnemer noemt Fabrizio sukkel nadat hij haar geen roos geeft

21 april 2022 07:09

De Vlaamse bachelor Fabrizio (29) krijgt 24 uur lang de kans om te ontdekken of hij met één van de drie overgebleven vrouwen van 'De Bachelor: België' verder wil. Daarna doet hij voor één dame definitief de deur dicht.

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor: België.

"Ik vind het echt een domme keuze"

Na de hardnekkige roddel van afgelopen week maakt Fabrizio zich op voor de laatste fase van zijn liefdesavontuur. Het zonovergoten Griekenland is inmiddels ingeruild voor België (Margaux) en Nederland (Madieke en Sanne). De realityster neemt de dames één-op-één mee op een romantische date.

Na een intieme avond met de bachelor ondervindt Madieke als eerste de keerzijde van de medaille. Als ze mevrouw Tzinaridis wil worden, zal ze toch moeten omgaan met het gesnurk van haar partner. "Het is niet te doen", verzucht ze na hun nacht samen. "Ik zag alle uren op de klok voorbijgaan en ik kon niet slapen, want hij was zo hard aan het snurken als een opgevoerde kettingzaag."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat gebeurt er eigenlijk met de rozen na de ceremonie in De Bachelor?

Fabrizio zet vervolgens zijn romantische dates voort met zowel Sanne als Margaux. Met beide vrouwen zoekt hij - na Madieke - de intimiteit op. Bij Sanne voelt de bachelor twijfels, want zit het wel goed tussen hun? En Margaux heeft hem teleurgesteld. Bovendien heeft ze nog veel uit te leggen, want wat is nu de situatie met haar en de vermeende ex? "De ex heeft invloed op mijn toekomst", aldus Fabrizio.

Margaux ontkent de 'moeilijke situatie' met de ex met schaamrood op de kaken. Ze komt met een ingewikkeld verhaal dat het appartement waarin ze nu woont haar thuis is, maar dat er ook weleens een man verblijft. En dat ze geen huur betaalt. "Het is afgesloten. Ik snap niet waarom ik me daar nog druk om moet maken of over moet verantwoorden", voegt ze eraan toe. 

Fabrizio krijgt niet de antwoorden waar hij op hoopt, maar geeft Margaux desondanks het voordeel van de twijfel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Fabrizio gaat confrontatie aan na seksroddel: 'Heb hier geen zin in'

Het is namelijk Margaux die de eerste roos in ontvangst mag nemen, en Madieke krijgt de laatste. Fabrizio: "Ik heb Sanne geen roos gegeven, omdat ze van de drie het minst naar mij toegegroeid is. Ik heb net iets meer momenten meegemaakt met Madieke en Margaux dan met Sanne."

Sanne snapt niks van de bachelor en is verongelijkt dat ze na de romantische date aan de kant wordt geschoven.  "Ik vind het echt een domme keuze. Ik vind het zo'n sukkel, maar het is zijn verlies. Zo zie ik het. Ik vind het een aparte keuze na onze date. Maar als dit voor hem goed voelt, dan wens ik hem veel geluk."

Hoe het afloopt in De Bachelor: België zie je volgende week donderdag bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!