Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Oude bekenden keren terug in Temptation Island USA

21 april 2022 14:17

Ze zoeken naar antwoorden, maar het enige wat de koppels van 'Temptation Island USA' tot dusver krijgen is méér vragen. Geen enkel stel lijkt zeker van zijn zaak en om het allemaal nog wat lastiger te maken gooien de makers van het programma extra olie op het vuur.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 6.

"Raad eens wie hier is om je meisje af te pakken?"

Na het kampvuur uit de vorige aflevering moeten de heren het een en ander verwerken. Zo is de relatie tussen Edgar en Gillian zo goed als voorbij. Gillian heeft namelijk een erg sterke connectie met single Tommy. "Dit laat maar weer zien dat ze niet helemaal eerlijk is geweest. Ik voel me gemanipuleerd en ik ben er klaar mee", deelt Edgar naderhand zijn gevoelens met de overgebleven vrijgezelle dames. "Ik voel me bedrogen. Onze deelname hieraan lijkt opeens een totaal andere reden te hebben."

Ook Hania, die tijdens het kampvuur moest aanzien hoe zijn vriendin seks had met een ander, is gebroken. "Bij het kampvuur hield ik me nog groot: 'Het komt goed.' Maar fuck, het wordt me allemaal te veel. Het doet echt pijn. Ontzettend veel pijn." Ash is juist opgelucht nu ze bevestiging heeft gekregen dat Hania eerder in hun relatie al vreemdging. "Het was heel fijn om eindelijk te weten hoe het zit. Dit voelt als een gouden sleutel tot vrijheid. (…) Met Taylor leef ik in het hier en nu en koester ik geen verwachtingen. Ik wil graag met hem groeien en bij hem zijn en uitzoeken wat we zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plotwending in Temptation Island USA: singles mogen elkaar wegsturen

Ondertussen heeft Hania ein-de-lijk door dat Ash de vrouw is met wie hij oud wil worden - zónder open relatie welteverstaan. “Het is klote om Ash intiem te zien met een ander. Ik zeg niet dat ze dat niet mag doen, want ik heb het ook gedaan. Ik ben ook vreemdgegaan. (…) Maar ik heb nagedacht en het is me steeds meer duidelijk: Ash is de vrouw met wie ik de rest van mijn leven door wil brengen." Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen...

Ook de relatie van Ashley en Lascelles staat op omvallen. Volgens Ashley is haar vriend een totaal andere man geworden en herkent ze hem nog amper terug: "Ergens wil ik hem door elkaar schudden en tot rede brengen, want hij heeft al die tijd niet aan mij of ons gedacht. Mijn gevoel zegt dat ik wil dat het goed komt met Lascelles. Maar mijn verstand zegt dat ik ermee moet stoppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ash openhartig bij kampvuur Temptation Island USA: 'Ik werd mishandeld'

Net wanneer de rust in de villa een beetje is wedergekeerd, hebben de makers een nieuwe verrassing in petto. Zo komt Deac uit seizoen twee opeens de villa van de dames binnenwandelen, om vervolgens te schreeuwen: "Raad eens wie hier is om je meisje af te pakken?"

Ook Samantha uit het tweede seizoen maakt weer haar opwachting in de mannenvilla. "Ik ben teruggekomen omdat ik liefde wil vinden. Misschien wel de ware", verklaart ze. Of Deac en Samantha de koppels nog verder uit elkaar zullen drijven? Dat zien we volgende week in een nieuwe aflevering van Temptation Island USA.

Ook het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, dat vanaf 28 april te zien is bij Videoland kent de nodige plottwists:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na 48 uur vindt al eerste kus plaats in Temptation Island USA

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!